برنامه اقتصاد و كارآفرینی دوشنبه 25 بهمن با حضور یعقوب سالكی نیا، مطلع حوزه اقتصاد ورزشی به بررسی جایگاه نیروی انسانی در نظام باشگاه داری كشور اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ یعقوب سالكی نیا، مطلع حوزه اقتصاد ورزشی پیرامون نقش نیروی انسانی در باشگاه داری كشور اظهار كرد: نیروی انسانی و هوادار موضوعاتی هستند كه به شدت در باشگاه های ما مغفول مانده اند. هواداران ما تنها در روز بازی مورد تفقد باشگاه ها قرار می گیرند و در این رابطه نیازمند فرهنگ سازی هستیم.
متاسفانه شفاف سازی مالی و مدیریتی در باشگاه های ما وجود ندارد. بعلاوه تنها از سه عامل تبلیغات پیراهن، تبلیغات دور زمین و بلیط فروشی برای درآمدسازی در باشگاه ها استفاده می شود و عامل چهارمی نیز وجود ندارد.
باشگاه هایی مثل ذوب آهن، سپاهان، تراكتورسازی، ملوان و ... كه باید برای استان خود سرمایه آفرین باشند اینطور نیستند و حتی اتفاق افتاده است كه از صاحبان صنایع و تجار شهر برای باشگاه كمك می گیرند.
سالكی نیا درمورد راهكار مشكل نیروی انسانی در باشگاه داری بیان كرد: هیچ راهی وجود ندارد جز اینكه از مدیرانی دعوت كنیم كه به كار جمعی احترام بگذارند؛ برنامه مدون و شفاف سازی مالی داشته باشند و نیروی انسانی را مدیریت كنند.
هر ساله تعداد زیادی از فارغ التحصیلان تربیت بدنی و بازرگانی داریم كه می توانند در طی دوره كارآموزی به باشگاه ها كمك كنند. در ضمن مجموعه قوانین بالادستی باید اصلاح شوند و حتی قوانین سختگیرانه ای تصویب شود تا با حمایت از تولیدات ملی، استفاده از نیروی انسانی جوان و شورایی كردن این كار را به نتیجه مطلوب برسانند.
برنامه اقتصاد و كارآفرینی دوشنبه 25 بهمن كاری از گروه علوم ورزشی، با اجرای حامد صفری تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 13:30 دوشنبه ها به مدت 25دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.