از ساعت به مدت

رادیو ورزش

جام بيست‌وسوم

چشم‌انداز اتریش با ستاره آلابا در جام بیست‌وسوم

خسرو والی‌زاده كارشناس فوتبال در گفتگو با برنامه جام بیست‌وسوم در خصوص تیم‌ملی اتریش گفت: تیم بسیار نزدیك به آلمان است اما هیچ‌گاه نتوانسته است ستاره‌های آلمان را داشته باشد و این دوره بعد از 28سال غیبت به جام جهانی راه پیدا كرده است.

1405/03/21
16:51

به گزارش رادیو ورزش؛ خسرو والی‌زاده كارشناس فوتبال در گفتگو با برنامه جام بیست‌وسوم در خصوص تیم‌ملی اتریش گفت: تیم بسیار نزدیك به آلمان است اما هیچ‌گاه نتوانسته است ستاره‌های آلمان را داشته باشد و این دوره بعد از 28سال غیبت به جام جهانی راه پیدا كرده است.

وی افزود: یك ستاره خوب دارد به نام آلابا كه تمركز بر روی این بازیكن است. شانسی كه برای اتریش قائل هستند بعد از آرژانتین در این گروه‌شان دوم شود. بعد الجزایر و اردن قرار دارد. نظم تاكتیكی و انتقال سریع دارند.

والی‌زاده در مورد نقاط ضعف بیان كرد: آسیب‌پذیری پشت خط پرس از نقاط منفی است چرا كه فضای خوبی برای تیم های تاكتیكی برای حمله است. افت بدنی در بازی های مثل جام جهانی دارند. بازیكن بزرگ ندارند و این شانس اتریش را كم خواهد كرد. به نظر من از مرحله گروهی صعود می‌كند اما در مرحله حذفی شانسی ندارد.

جام بیست‌وسوم هر روز ساعت 15:00 پخش می‌شود.

دسترسی سریع
جام بیست‌وسوم