دنیامالی: تغییر انتخابات كمیته المپیك به نفع ورزش است وزیر ورزش و جوانان با تاكید بر اینكه به دنبال انتخاباتی سالم در كمیته ملی المپیك هستیم، گفت: تغییر زمان انتخابات كمیته ملی المپیك به سود ورزش كشور خواهد بود اما باید مجمع به آن رای بدهد.
موافقت با استعفای رئیس فدراسیون/ انتخاب سرپرست توسط وزارت ورزش مجمع فوق العاده فدراسیون ناشنوایان به ریاست معاون وزارت ورزش برگزار و با استعفای رئیس این فدراسیون موافقت شد.
استارت فدراسیون فوتبال برای استعدادیابی در فوتسال زنان اعضای كادر فنی تیم ملی فوتسال زنان با حضور در رقابتهای لیگ یك و لیگ برتر عملكرد بازیكنان را برای شناسایی استعدادهای برتر زیر نظر گرفتند.
فدراسیون به خاطر تخلف فوتسال جوانان نقرهداغ شد فدراسیون فوتبال به دلیل تخلف تیم فوتسال جوانان در بازی های آسیایی بحرین نقرهداغ شد.
جدال سخت دختران و پسران اسكیت ایران با فرانسه و آرژانتین نخستین دیدار تیم های ملی اسكیت رولبال در هفتمین دوره جام جهانی 2025 امارات مشخص شد.
سرمربی تیم ملی كبدی: مسابقه با هندوستان همیشه چالشبرانگیز است سرمربی تیم ملی كبدی ساحلی گفت: حضور در لیگهای هندوستان به آمادهسازی تیم كمك میكند اما رویارویی با این تیم همیشه برای ایران چالشبرانگیز بوده است.
رئیس فدراسیون والیبال: با 10 مدال طلا عملكرد خوبی داشتیم ولی ناراضیام رئیس فدراسیون والیبال در جلسه با كمیته ها گفت: در صورت عدم تغییر در روند مجبور به تغییرات و اصلاحات هستم.
ایران نایب قهرمان پاراآسیایی جوانان شد/ ازبكستان با 23 طلای بیشتر جلو زد! پنجمین دوره بازیهای پاراآسیایی جوانان به میزبانی امارات به پایان رسید و كاروان ایران با كسب 262 مدال و با یك پله افت نسبت به دوره قبل، نایب قهرمان شد.
غلامرضا فرخی برترین فرنگیكار جهان در سال 2025 شد. با اعلام اتحادیه جهانی #كشتی، غلامرضا فرخی پدیده و ستاره 23 سال ایران به عنوان برترین فرنگیكار سال 2025 انتخاب شد.
رضایت زهرا نعمتی از عملكرد نمایندگان پاراتیروكمان ایران سرمربی تیم ملی پاراتیروكمان از عملكرد شاگردانش در بازیهای پاراآسیایی جوانان ابراز رضایت كرد.