دردسرهای ناظم الشریعه برای انتخاب دستیار

سید محمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال برای انتخاب جانشین محمد هاشم زاده در تیم ملی با چالش‌هایی روبروست.

1399/07/07
13:32

به گزارش رادیو ورزش، با جدایی محمد هاشم زاده از تیم ملی فوتسال، حالا تنها محمدرضا حیدریان به عنوان كمك مربی در تیم ملی حضور دارد و كادرفنی تیم ملی باید جانشین هاشم زاده را انتخاب كند. طی روزهای اخیر گمانه زنی‌هایی در مورد حضور مربیان در تیم ملی شنیده شده این در حالی است كه ناظم الشریعه با دردسرهایی برای انتخاب دستیار روبروست. با توجه به فاصله كم تا شروع مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا عملا انتخاب یك مربی جدید كه بتواند خود را با شرایط تیم ملی به روز كند دشوار است. از سوی دیگر اكثر مربیان مطرح در لیگ برتر حضور دارند و نمی‌توانند به كادرفنی تیم ملی كمك كنند. همچنین مشكلات مالی فدراسیون فوتبال این معنا را دارد كه مربی جدید تیم ملی نباید تا مدت‌ها در انتظار دریافت دستمزد خود باشد.
ناظم الشریعه تلاش زیادی كرد تا هاشم زاده از تیم ملی نرود اما عدم پرداخت مطالبات كادرفنی مانع ماندن هاشم زاده شد. شنیده می‌شود ناظم الشریعه به پرهیزكار رئیس كمیته فوتسال گفته در شرایط كنونی امكان انتخاب دستیار نیست و شاید تیم ملی با شرایطی ویژه و بدون یك مربی به كویت برود.
از سوی دیگر برخی‌ها معتقدند با توجه به شناخت كافی علی صانعی از تیم ملی فوتسال او بهترین گزینه برای اضافه شدن به كادرفنی تیم ملی است اما صانعی نه تنها مشغول فعالیت در تیم ملی امید است بلكه تمایلی به حضور در كادرفنی تیم ملی و همكاری با ناظم الشریعه ندارد و این موضوع هم به دردسرهای سرمربی تیم ملی فوتسال اضافه شده است.

دسترسی سریع