تیم فوتبال نیوكاسل یونایتد جهت مقابله با ویروس كرونا نكاتی بهداشتی را برای بازیكنانش درنظر گرفت.
به گزارش رادیو ورزش؛ با توجه به ورورد ویروس كرونا به كشورهای اروپایی، تیم های باشگاهی قاره سبز برنامه هایی را برای مقابله با انتشار این بیماری در نظر گرفته اند.
در این مورد استیو بروس در مصاحبه با شبكه اسكای اسپورت عنوان كرد از شاگردانش خواسته بیش ازپیش به بهداشت فردی اهمیت داده و مراقب كرونا باشند.
وی گفت: برای مقابله با شیوع ویروس كرونا، دستورالعملی را در نظر گرفته ایم. به عنوان نمونه نه فقط قبل از بازی، بازیكنان را از دست دادن با بازیكنان تیم حریف، منع كرده ایم، بلكه خواسته ایم به هنگام گلزنی و زمان شادی گل، با یكدیگر دست نداده و از هم فاصله گیرند. به عبارتی با فاصله شادی را با یكدیگر تقسیم كنند.
بروس افزود: خوشبختانه ما تیم پزشكی بسیار قوی داریم كه به تمام جزییات امور، دقت دارد.
او ادامه داد: اینجا رسمی وجود دارد كه همه صبح ها هنگام دیدن یكدیگر با هم دست می دهند. به توصیه پزشكان این حركت را هم به طور موقت متوقف كرده ایم. همه این موارد را رعایت می كنیم كه با این مشكل مواجه نشویم.