روزنامه «موندو دیپورتیوو» چاپ بارسلون از تصمیم سران بارسلونا مبنی بر ارائه پیشنهاد قراردادی مادامالعمر به فوق ستاره آرژانتینی این تیم خبر داد.
«لیونل مسی» كه در جریان 15 فصل حضور در نیوكمپ در مجموع 452 بازی، 419 گل برای كاتالانها به ثمر رسانده است، پیشنهاد قراردادی مادامالعمر را از سوی مقامات بارسا دریافت خواهد كرد. البته سران باشگاه هیچ شكی ندارند كه جادوگرشان حالا حالاها از نیوكمپ تكان نخواهد خورد.
این گزارش مدعی است كه اگرچه هیچ عجلهای برای آغاز مذاكرات تمدید قرارداد وجود ندارد اما «جوزپ ماریا بارتومئو» رییس باشگاه و «خورخه» پدر و مدیر برنامههای مسی با یكدیگر به طور مداوم در تماس هستند.
با این حال اگرچه مشخص نیست كه چند سال دیگر از حضور مسی در سطح اول فوتبال باقی مانده اما باشگاه بر این باور است كه مرد آرژانتینی دست كم تا سال 2022 همچنان به فعالیت در سطح اول ادامه خواهد داد؛ یعنی همزمان با جام جهانی قطر و فراهم شدن فرصت حضوری دوباره در آلبی سلسته و كسب دست كم یك جام بزرگ ملی در پیراهن آرژانتین.
مسی هرگز تمایل خود را برای بازگشت به روساریو و بازی در نخستین تیم دوران فوتبالی خود یعنی نیوولاولدبویز پنهان نكرده است.
بدنبال تایید مقامات باشگاه مبنی بر انقضای قرارداد مسی تا سال 2021 و وجود بندی كه وی را یك سال زودتر معاف میكند، گزارشهای اخیر حاكی از آن است كه دوران حضور وی در نیوكمپ به سر رسیده است.
با این حال به نظر میرسد سران باشگاه با مطرح كردن قراردادی بلندمدت، بیشتر از هر زمان دیگر تمركز خود را بر نگه داشتن دائمی اسطوره خود در نیوكمپ معطوف كردهاند.