برنامه "مركز مشاوره ورزشی" یكشنبه 24 اردیبهشت با حضور دكتر شهاب اولیایی، رژیم شناس و مشاور تغذیه و دكتر احسان ارجمند حقیقی به بحث در خصوص مضرات مصرف كنسرو تن ماهی اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ شهاب اولیایی، رژیم شناس پیرامون مضرات مصرف كنسرو تن ماهی اظهار كرد: ماهی یكی از ارزشمندترین غذاها بشمار می رود. علیرغم اینكه در شمال و جنوب كشور دریا وجود دارد و انواع ماهیان را دارا هستیم ولی سرانه مصرف ماهی در كشور بسیار پائین است. به دلیل خواص زیاد ماهی و از جمله اسید چرب ضروری به نام امگا 3 توصیه می شود حداقل هفته ای دوبار ماهی استفاده شود.
ولی كنسروهای ماهی تن یك فرآیند طولانی مدت را می گذرانند و این باعث می شود از ارزش غذایی آن كاسته شود. بعلاوه یكسری مواد نگهدارنده نیز به آن افزوده می شود. البته ادعا می شود كنسروها مواد نگهدارنده ندارند. كنسرو ماهی كه مواد نگهدارنده داشته باشد ارزش غذایی ندارد. اگر مواد نگهدارنده هم نداشته باشد به خاطر ماندگاری در روغن و نمك خیلی از خواص ماهی كم یا از بین می رود. كنسرو ماهی تن یكی از غذاهای بسیار پر نمك است كه برای افراد مبتلا به فشار خون مضر است. بعلاوه مقدار روغن آن نیز برای سلامتی مضر است و بهتر است روغن از گوشت جدا شود و بعد مصرف شود. همچنین باید كنسرو ماهی تن در آب و نمك یا در روغن های مفید مثل روغن زیتون و گلزا استفاده شود و تا جایی كه امكان دارد از ماهی تازه مصرف شود.
برنامه "مركز مشاوره ورزشی" یكشنبه 24 اردیبهشت با اجرای شهاب اولیایی و به تهیه كنندگی عباس حیدری تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 14:30 روزهای فرد به مدت 25 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.