برنامه مجله تیراندازی پنجشنبه 14 اردیبهشت با حضور هامون حقیقت، عضو كمیته فنی فدراسیون آسیایی تیراندازی به تحلیل تغییرات این رشته در جهان پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ هامون حقیقت، عضو كمیته فنی فدراسیون آسیایی تیراندازی در تحلیل وضعیت رشته تیراندازی كشورمان گفت: مهمترین اتفاقی كه در تیراندازی در حال رخ دادن است؛ اختلافات جدی بین نائب رئیس و رئیس فدراسیون جهانی در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی تیراندازی است. تغییر مقرراتی در نتیجه حذف سه رشته تیراندازی از المپیك ایجاد شده؛ مدتی پیش به دلیل پیشنهاد یا تقاضای كمیته بین المللی المپیك سه رشته ای كه به مردان منحصر می شد؛ حذف و سه رشته تركیبی زنان و مردان به جهت تساوی تعداد بانوان و آقایان اضافه گردید. این تغییر تنها در تیراندازی نبود و در بسیاری از رشته ها اعمال شد.
در رشته تیراندازی 15 ماده مختلف وجود دارد كه از میان این 15 ماده 9 ماده مربوط به آقایان و 6 ماده مربوط به بانوان است. با این خواسته كمیته بین المللی المپیك عملا امكان تقسیم عدد ماده ها بر 2 وجود نداشت. بنابراین كمیته اجرایی فدراسیون تیراندازی پیشنهاد حذف سه رشته تپانچه 50 متر، تفنگ درازكش و تراپ دو تایی آقایان را به كمیته بین المللی المپیك داد. به نظر می رسد این تصمیم به زودی تصویب شود و در المپیك بعدی به جای تپانچه 50 متر آقایان، تپانچه بادی تركیبی آقایان و بانوان و به جای تفنگ درازكش آقایان، تنفنگ بادی تركیبی آقایان و بانوان، در رشته های اهداف پروازی هم به جای تراپ دوتایی، شاهد تراپ مردان و زنان تركیبی باشیم.
اخیرا 50 كشور با حدود 100 رای از 240 رای، پیشنهادی را برای تشكیل مجمع فوق العاده در ماه آینده میلادی در اروپا دادند كه به شدت مورد مخالفت رئیس فدراسیون جهانی قرار گرفته اما چون بیش از 25 كشور رای داده اند این جلسه باید برگزار شود تا در آن بحث درباره تصمیم گیری های اخیر انجام شود و شاید تهدید جدی برای فدراسیون جهانی باشد. البته با تحلیلی كه از فدراسیون تیراندازی كشورمان داریم؛ به نظر می رسد با توجه به مشكلاتی كه در بخش تفنگ داریم این تصمیمات به نفع كشورمان تمام شود.
وی درباره مشكل تامین تجهیزات بیان كرد: همچنان این مشكلات وجود دارد و راه حل آن با وجود یا عدم وجود تحریم همان داشتن تولید داخلی است. ما باید بر اساس سیاست های كشور و اقتصاد مقاومتی به سراغ تولید برویم. این در حالی است كه تجهیزات و دانش فنی تولید هم در اختیار است و بیش از 10 سال برای تولید آن تلاش می شود اما علاقمندی جدی وجود ندارد و قیمت هایی تعریف می شود كه عملا وارد كردن تجهیزات به صرفه تر است. خواهش ما این است كه وزیر دفاع پشتیبان این قضیه باشد تا مسائل حل شود زیرا تولید سلاح و مهمات برای بخش خصوصی ممنوع است.
برنامه زنده مجله تیراندازی پنجشنبه 14 اردیبهشت با اجرای اكبر ارمنده و با حضور آجرلو، كارشناس تیراندازی به تهیه كنندگی عباس حیدری و كاری از گروه مسابقات ورزشی بود. این برنامه یك هفته در میان پنجشنبه ها از ساعت15:05 به مدت 55 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.