علیاصغر احمدی مدیر گروه مسابقات ورزشی شبكه رادیویی ورزش گفت: جشنواره "صدای ورزش" محلی برای ظهور استعدادهای پنهان است.
به گزارش روابط عمومی رادیو ورزش؛ علیاصغر احمدی مدیر گروه مسابقات ورزشی شبكه رادیویی ورزش ضمن ابراز خشنودی از برگزاری جشنواره "صدای ورزش" عنوان كرد: چنین جشنوارههایی محل كشف، بروز، ظهور و پرورش استعدادهای پنهان در نقاط مختلف كشور در حوزه ورزش است. كسانی كه توانایی گزارشگری ورزشی داشته و یا علاقهمند به این حوزه بوده و یا از مخاطبان ویژه برنامهها و گزارشهای ورزشی هستند، با شنیدن این گزارشها از رسانههای مختلف این ویژگی و توانایی را در خود حس میكنند. جشنواره هم محلی برای به چالش كشیدن این توانمندی و میل به گزارشگری در این دوستان است.
وی ادامه داد: علاقهمندان میتوانند با توجه به نمونه فیلمهای مسابقاتی كه در سایت جشنواره بارگذاری شده است براساس علاقه، اطلاعات و تخصص یكی از رشتههای ورزشی را انتخاب كرده و توانایی، تسلط و مهارت خود را به معرض نمایش و داوری قرار دهند. داوران ما هم كه همگی از نخبگان امر ورزش و رسانه هستند نتیجه كارشان را مورد قضاوت قرار خواهند داد. كسانی كه براساس ضوابط و شاخصها نمرات بهتری را كسب كنند حائز مقام خواهند شد.
احمدی در پاسخ به این سوال كه این جشنواره چه تاثیری در جذب این گزارشگران مردمی دارد، گفت: جشنواره صدای ورزش محلی برای استعدادهایی است كه فرصتی برای دیده شدن و نشان دادن توانایی خود پیدا میكنند. شاید در شرایط طبیعی خیلی فرصتی برای دیده شدن نداشته باشند. در سالهای گذشته در ویژه برنامههای مختلف رادیو- تلویزیونی عدهای برای مسابقات گزارشگری دعوت و انتخاب شدند. پس از آموزشهای لازم به تدریج جذب رسانه شدند. هم اكنون جمعی از این گزارشگران جوانتر با شبكههای مختلف رسانه ملی در ارتباط هستند كه از این طریق جذب شدند. بنابراین این مسیر خوبی برای جذب این طیف از گزارشگران است.
او با اشاره به راههای ارتباطی گزارشگران مردمی با رادیو ورزش خاطرنشان كرد: گزارشگران از طریق راههای ارتباطی شبكه مانند شماره پیامك 30000306، شماره تلفنهای درج شده در سایت این شبكه و نشانی جشنواره صدای ورزش میتوانند پیگیر این موضوع باشند. چه بسا در حال حاضر هم تعداد زیادی از همكاران به صورت افتخاری در شهرستانها با برنامههایی همچون گزارش ورزشی و همگام با لیگ همكاری دارند.
مدیر گروه مسابقات ورزشی اظهار داشت: نبود گزارشگران كار ما را در پوشش كامل مسابقات و رویدادها ناممكن و سخت میكند. ارتباطاتی كه با خانواده ورزشكاران قهرمان در مسابقات مهم جهانی، المپیك و پارالمپیك گرفته میشود عمدتا حاصل تلاش این افراد است. ما تجربه موفق استفاده از همكاران و خبرنگاران افتخاری در شبكههای مختلف صدا و سیما داشته و به زودی هم از این ظرفیت به صورت متمركزتر و پویاتر و با عنوان "ورزشیاران" استفاده خواهیم كرد.
علیاصغر احمدی در پایان در خصوص ویژگیهای گزارشگران مردمی گفت: استفاده از ظرفیتهای گزارشگران مردمی نیاز به ساماندهی، هدایت، آموزش عمومی و تخصصی در امر گزارشگری و خبرنگاری دارد. همچنین رعایت جنبههای فنی و محتوایی، توجه به ضرورتها، شاخصها و ضوابط تولید برنامههای با كیفیت و قابل پخش از جمله موارد مورد توجه در این حوزه است.
انتهای پیام/