در برنامه "سكوی من" سه شنبه 4 دی، دكتر سعید نقیبی، كارشناس استعدادیابی و عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور، در خصوص استعدادیابی ورزشی و تأثیرگذاری رسانه ها بر آن مطالبی را ارائه كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر سعید نقیبی، كارشناس استعدادیابی، در خصوص ارتباط بین فضای استعدادیابی و رسانه اظهار داشت: نتایج پژوهش ها نشان داده كه یك ارتباط مستقیم بین میزان علاقه مندی خانواده ها و كودكان به سمت شركت در رشته های ورزشی و فعالیت های رسانه ای وجود دارد؛ به طور مثال در سالی كه جام جهانی فوتبال برگزار می شود، استقبال از مدراس فوتبال خوب می شود و خانواده های فراوانی به سمت ثبت نام فرزندان خود در مدارس فوتبال می روند. این مسئله نشان دهنده میزان قدرت و تأثیرگذاری رسانه های ورزشی در شكل گیری علایق و هدایت كردن خانواده ها و كودكان است كه از این ظرفیت باید به صورت صحیح استفاده شود.
این ظرفیت باید در طی جلسات و كارگروه های تخصصی به صورت هدفمند در بستر رشد و ظرفیت افزایی ورزشی جامعه قرار بگیرد.
وی، در پاسخ به این سوال مخاطب برنامه كه پسرم به والیبال علاقه دارد و چند سالی است در این رشته فعالیت می كند. كلی هزینه كرده ام؛ اما بی فایده بوده و در این خصوص افسرده شده است. چه كاری باید انجام دهیم تا به جایی برسد، عنوان كرد: از این سوال تنها نتیجه گیری كه می توان كرد، این است كه انتخاب وی اشتباه بوده است. انتخاب رشته و یا انتخاب تیمی كه كودك خود را به آنها سپرده اند، صحیح نبوده است و آنها در كار خود خبره نیستند. پیشنهاد می كنم كه یكی از این دو مسیر را تغییر دهند. قطعاً اگر كودك در آن مسیر استعداد داشته باشد، استعداد باعث می شود موفق باشد و كودكی كه موفقیت بدست بیاورد، برای تداوم آن ورزش به شدت اشتیاق خواهد داشت. این كودك موفقیت ندارد كه سرخورده می شود.
دكتر نقیبی، تصریح كرد: بهترین حالت این است كه از مشاوره های استعدادیابی ورزشی چند رشته ای بهره بگیرند. خانواده هایی كه به این سیستم ها دسترسی ندارند، حداقل كودك خود را هر سال در یك رشته ورزشی ثبت نام كنند؛ زیرا هدف ما در سنین كودكی این نیست كه فرد فعالیت ورزشی را شروع كند و تا قهرمانی ادامه دهد؛ بلكه هدف رشد همه جانبه است.
برنامه سكوی من، با اجرای محمودوند، سه شنبه ساعت 13:35 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.