برنامه "سكوی من" سه شنبه 20 آذر، با حضور طناز حسینیون، كارشناس استعدادیابی و مدرس فدراسیون جهانی دو و میدانی، به بحث استعدادیابی در ورزش دو و میدانی اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ طناز حسینیون، كارشناس استعدادیابی و مدرس فدراسیون جهانی دو و میدانی، در خصوص ضرورت توجه فدراسیون های ورزشی به بحث استعدادیابی اظهار داشت: اگر تمام فدراسیون ها به صورت علمی به بحث استعدادیابی نگاه كنند و مدیریت درستی روی استعدادهای كشف شده، انجام شود، می تواند ما را به این سمت سوق دهد كه در آینده رشد و شكوفایی بیشتری داشته باشیم. بحث استعدادیابی اگر فقط در حد كشف استعداد باشد، به تنهایی نمی تواند برای ما آن كارایی لازم را داشته باشم.
وی، درباره نوع ساختار ورزش كشور و بهترین مسیر ارتقاء آن گفت: با توجه به اینكه بخش تیم های ملی ما در چند سال اخیر یك مقدار به سمت علمی شدن پیش رفته، نوع ساختار ورزش كشور نسبت به گذشته پیشرفت خوبی داشته است؛ اما در نهایت آن چیزی كه باید به داد ورزش برسد آموزش و پرورش است. با عنایت به نوع سیستم مدیریتی ورزش ما، معمولاً وزارت ورزش و حیطه های زیر نظر آن به صورت مستقیم در امور استعدادیابی دخالت نمی كنند و منتطر می مانند كه ببینند آیا در مسابقات آموزش و پرورش استعدادی كشف شده است تا برای آن استعداد گامی بردارند.
این كارشناس استعدادیابی، تصریح كرد: به اعتقاد بنده اگر یك همكاری مسنجمی بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان ایجاد كنیم؛ یعنی فدراسیون ها همكاری نزدیكی با بخش ورزشی آموزش و پرورش داشته باشند، در كشف استعدادها و هدایت آنها به سمت قهرمانی بسیار بسیار مؤثر خواهد بود.
حسینیون، در خصوص سن شروع فعالیت كودك در رشته دو و میدانی اظهار كرد: دو و میدانی با توجه به گستردگی كه دارد و جزء رشته های پایه و مادر است، از سنین پایین می توان آن را آغاز كرد. در آمریكا از سنین 7 یا 8 سالگی مقدمات حركات پایه ای كه شامل درست راه رفتن، دویدن، پرش ها و پرتاب ها می شود را به روش صحیح به كودك آموزش می دهند. با این آموزش كودك وقتی به سن نوجوانی می رسد، با توجه به اینكه اصول تكنیك های اولیه را درست بلد است، استعداد خود را بهتر می تواند به نمایش بگذارد.
برنامه سكوی من، با اجرای محمودوند، سه شنبه ساعت 13:35 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.