برنامه "سكوی من" سه شنبه 9 مرداد، با دكتر سعید نقیبی، كارشناس استعدادیابی، در خصوص تأثیر تجربه در كسب موفقیت به ارائه توضیحات پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر سعید نقیبی، كارشناس استعدادیابی، در پاسخ به این پرسش كه تجربه افرادی كه در حوزه استعدادیابی موفق نبوده اند، چقدر می تواند كمك كننده باشد، بیان كرد: قطعاً هر تجربه ای ارزشمند است. مهم تلاش كردن است و كسی كه در دستیابی به هدف موفق نشده، مطمئناً تجربیات ارزشمندی در طول مسیر بدست آورده است. تجربیات باعت رشد و توسعه آن حوزه، خود فرد و سایرین خواهد شد.
ما نمونه ورزشكار حرفه ای را داریم كه در وزنه برداری به علت اتهام به دوپینگ به صورت مادام العمر از فعالیت در رشته وزنه برداری محروم شد و همین ورزشكار وارد رشته دیگری شد و در آن رشته به موفقیت هایی دست پیدا كرد. ما باید اینگونه اشخاص را سرلوحه قرار دهیم.
دكتر نقیبی، عنوان كرد: اگر در تلاش برای موفقیت در یك ورزش شكست خوردید و نتوانستید به سطوح بالای آن رشته دست پیدا كنید، زمان را از دست ندهید. این تجربیات قطعاً باعث موفقیت های بعدی شما خواهد شد. حال زمان آن است كه شانس خود را در رشته دیگری امتحان كنید. بسیاری اوقات تجربیاتی كه منجر به شكست های قبلی شده است، در آینده باعث موفقیت ورزشكار در رشته های دیگر می شود.
این كارشناس استعدادیابی، در خصوص قطب بندی كشور برحسب رشته های ورزشی اظهار داشت: چند سال است كه وزارت ورزش به دنبال قطب بندی كشور است و قطب های ورزشی را شناسایی می كند. این وزارتخانه بر حسب اینكه در هر منطقه جغرافیایی كشور كدام رشته ورزشی قهرمانان بیشتری داشته است، سرمایه های خود را به آن رشته ورزشی منوط می كند كه این خلاف اصول علمی است. شاید بتوان دلیل این اتفاق را محدودیت منابع و سیاست گذاری بالا به پایین دانست كه خیلی وقت ها این سیاست گذاری می تواند ضرر آفرین باشد. ما بایستی اجازه دهیم سیاست گذاریها از پایین به بالا صورت پذیرد.
برنامه سكوی من، با اجرای محمودوند، سه شنبه ساعت 13:35 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.