برنامه مجله ورزش های همگانی شنبه 27 آبان با حضور احمد گودرزی، رئیس انجمن مشاوره ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی به تشریح اقدامات این انجمن نوپا در زمینه مشاوره ورزشی پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ احمد گودرزی، رئیس انجمن مشاوره ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی در خصوص اهمیت مشاوره در فدراسیون ورزش های همگانی بیان كرد: مشاوره در تمام سطح دنیا و در زمینه های مختلف صنعتی، علمی، ورزشی و ... اهمیت دارد. در كنار تیم های مختلف ورزشی مشاورینی حضور دارند كه افراد را هدایت می كنند. به معنی این كه مربی تیم عقل خود را با یك گروه مشاور جمع می بندد و برای پیشرفت كارش از آنان بهره می گیرد. در ورزش های همگانی 33 رشته ثبت شده و برای اولین بار است كه انجمنی با عنوان انجمن مشاورین ورزشی برای رشته های مختلف و زیر نظر اساتید و كسانی كه توانایی انجام مشاوره را دارند؛ تشكیل داده ایم. حدود 5 ماه مقدمات مربوط به كار این انجمن انجام شد.
وی در رابطه با كارهایی كه در جهت شناسایی اهمیت نقش مشاوره ورزشی انجام شده است؛ توضیح داد: برای شناخت مشاوره ورزشی در سطح جهان، در گذشته و در اسلام و همچنین نحوه اجرای مشاوره ورزشی كتابی 900 صفحه ای آماده كرده ایم تا بصورت كاملا علمی به كسانی كه علاقمند به مشاوره هستند؛ روش آن را بیاموزیم. این كتاب توسط اساتید تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی زیر نظر اساتید مجرب تدوین شده و آماده چاپ است.
گودرزی تاكید كرد: بزرگترین مساله ای كه تیم ها با آن مواجه هستند نبود جایگاهی برای مطرح كردن چالش ها، مسائل روانشناسی و سایر مشكلات برای كمك به حل آنها است. این انجمن بدعتی است كه برای اولین بار تحت پوشش فدراسیون ورزش های همگانی در ایران انجام شده و اساتید ورزش را گردهم آورده ایم تا دانش روز و شناخت پایه ای در اختیار علاقمندان به علم مشاوره ورزشی قرار گیرد. این علم می تواند در تمام فدراسیون ها كاربردی باشد و آنها می توانند اتاق فكری را برای كمك به مربی تیم و هدایت بهتر آن مهیا كنند.
برنامه زنده مجله ورزش های همگانی شنبه 27 آبان، كاری از گروه مسابقات ورزشی و با اجرای شهریاری بود. این برنامه ساعت 15:05 روزهای شنبه و بصورت یك هفته درمیان به مدت 55 دقیقه بروی آنتن شبكه رادیویی ورزش می رود.