برنامه مركز مشاوره ورزشی سه شنبه 21 آذر با حضور دكتر شهاب اولیایی، رژیم شناس و مشاور تغذیه و دكتر سارا كاویانی، متخصص پزشكی ورزشی به موضوع میگرن و نكات تغذیه ای آن پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر شهاب اولیایی، رژیم شناس و مشاور تغذیه پیرامون میگرن و نكات تغذیه ای آن اظهار كرد: میگرن سر دردهای تكرار شونده ای است كه با توجه به شرایط خاصی رجوع پیدا می كنند. استرس، كم خوابی، بد خوابی، مسائل هورمونی، مسافرتها، تغییر آب و هوا، گرسنگی های طولانی مدت، بی نظمی در غذا خوردن، كمبود آب، سیگار كشیدن و آلودگی هوا از عوامل بروز حملات میگرنی هستند.
مهمترین كار این است كه علت ایجاد میگرن شناخته شده و از آن دوری گردد. رژیم غذایی متعادل، متناسب و متنوع در میگرن توصیه می شود. سعی كنید تا همه گروه های غذایی مصرف شوند. خوردن میوه و سبزیجاتی كه غنی از منیزیم و كلسیم هستند مثل كلم، اسفناج و بروكلی تاكید می شود و از غذاهای كنسروی، فرآوری شده و كارخانه ای اجتناب گردد.
روزانه 20 تا 30 دقیقه فعالیت ورزشی انجام شود. ترجیحا غذای گرم مصرف شود چون غذای سرد می تواند میگرن را تشدید كند. همچنین میزان آهن یا اسید فولیك بدن بررسی شود و درصورت كمبود با مكمل برطرف گردد. به مقدار كافی كلسیم و پتاسیم مصرف شود. لبنیات سبزی و میوه از منابع كلسیم و پتاسیم هستند.
میوه كال، الكل، ماهی شور، ماهی دودی، بعضی از پنیرها، مخمر، آجیل مانده، برخی مركبات مثل لیمو، پرتقال و گریپ فورد، سوسیس و كالباس، سس، كافئین و قند مصنوعی می تواند در بروز حملات میگرنی اثر گذار باشد.
برنامه مركز مشاوره ورزشی سه شنبه 21 آذر با اجرای شهاب اولیایی و به تهیه كنندگی عباس حیدری تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 14:30 روزهای فرد به مدت 25 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.