برنامه "روانشناسی ورزشی" سه شنبه 11 اردیبهشت، در گفتگو با دكتر واعظ موسوی، ریاست كمیسیون روانشناسی ورزشی سازمان نظام روانشناسی، به موضوع چالش های پیش روی روانشناسان ورزشی اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر واعظ موسوی، ریاست كمیسیون روانشناسی ورزشی سازمان نظام روانشناسی، در ارتباط با موضوع برنامه گفت: چالش های متعددی بر سر راه رشد روانشناسان ورزشی وجود دارد. اولین چالشی كه روانشناسان ورزشی با آن روبرو هستند، مخصوصاً افرادی كه تازه می خواهند در این حیطه قدم بگذارند، چالش كارورزی است. كارورزی بخش اساسی رشد روانشناس است.
وی افزود: متاسفانه اكنون ما در آموزش روانشناسان، فرصتی برای كارورزی نداریم. فردی كه می خواهد روانشناس بالینی شود، در یك فضایی مانند بیمارستان و یا درمانگاه می تواند كارورزی كند. اما روانشناس ورزشی جایی برای تمرین مهارت ها ندارد. این روانشناس اگر بخواهد با خلاقیت خود و ایجاد ارتباطات چنین فضایی هم ایجاد كند، با مشكل ناظر مواجه خواهد شد. زیرا تعداد ناظرین بسیار محدود است.
دكتر موسوی افزود: توصیه بنده به افرادی كه علاقه مند به كارورزی در حیطه ورزش هستند این است كه به دنبال كار در فضای تیم های ملی و لیگ برتری نباشند. زیرا كارورزی تمرین مهارت است و در یك فضای ساده تر هم می توان مهارت ها را تمرین كرد. البته به شرط اینكه یك ناظر آگاه بر كار آنها نظارت داشته باشد.
وی در مورد اخذ مجوز این رشته ورزشی از مبادی زیربط توضیح داد: دانش آموختگان این رشته باید در سازمان نظام روانشناسی عضو شوند و بعد از مدتی پرونده ای تشكیل بدهند و درخواست مجوز كار كنند. پروانه تخصصی به هر كسی داده نمی شود و فرد باید شایستگی های لازم را داشته باشد. با توجه به مداركی كه ارائه می شود، احراز شایستگی ها متفاوت خواهد بود.
برنامه روانشناسی ورزشی، با اجرای مجدالدین مستعان، سه شنبه ها ساعت 13:30 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزشی تقدیم شنوندگان می شود.