جهان ورزش (جانبازان و معلولان) چهارشنبه از ساعت 15:05 به مدت 55دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(ورزش جانبازان و معلولان)

آخرین اخبار بسكتبال با ویلچر كشور

برنامه "مجله جانبازان و معلولین" روز چهارشنبه 7 آذر با حضور جعفر محمدپور، رئیس كمیته مسابقات بسكتبال با ویلچر به موضوع لیگ برتر و ملی بسكتبال با ویلچر كشور پرداخت.

1397/09/10
09:09

به گزارش رادیو ورزش؛ جعفر محمدپور، رئیس كمیته مسابقات بسكتبال با ویلچر پیرامون لیگ برتر و ملی بسكتبال با ویلچر توضیح داد: امسال مسابقات در دو رده لیگ برتر بسكتبال باشگاه های كشور و لیگ ملی برگزار می شود. با تغییراتی كه در انجمن بسكتبال با ویلچر بوجود آمده مسئولان بر این نظر بودند كه با توجه به تعداد اندك تیمها در دسته یك و دو و اینكه در سال گذشته خیلی از تیمها با مشكلات مالی مواجه و نتوانسته بودند به موقع به مسابقات برسند و خیلی از آنها هم از ادامه مسابقات انصراف دادند؛ درنتیجه مسئولان تصمیم گرفتند كه دسته یك و دو با هم ادغام و مسابقات در بخش لیگ ملی دنبال شود تا مسابقات كیفیت بیشتری داشته باشد.
محمدپور عنوان كرد: متاسفانه در سال گذشته با توجه به افت و خیزی كه تیمها داشتند كیفیت خوبی را در دسته یك و دو شاهد نبودیم كه باعث شد تصمیم گرفته شود مسابقات در لیگ ملی دنبال شود. در لیگ ملی دو گروه الف و ب داریم. گروه الف شامل ایثار قم، هیئت بوكان، سهند اسپورت شهر ری، هیئت قزوین است كه از هفته گذشته مسابقات هفته اول دور رفت به میزبانی قم برگزار شد. در گروه "ب" شامل تیمهای هیئت هرمزگان، هیئت بم، نامی نو اصفهان و پگاه فارس است كه مسابقات آن از فردا به میزبانی بم آغاز می گردد. این مسابقات به شكل دوره ای برگزار می شود.
وی اعلام كرد: در لیگ برتر هم مسابقات در دو گروه الف و ب با حضور 8 تیم پیگیری می شود. در گروه الف 4 تیم شهروند آمل، ملی حفاری خوزستان، هیئت اراك و جانبازان فارس حضور دارند. در گروه ب نیز 3 تیم آزمایشگاه فیاض بخش مشهد، مخابرات اصفهان و كالسیمن زنجان شركت دارند. این مسابقات از 25 آبان شروع شده است.
برنامه زنده "مجله ورزش جانبازان و معلولین" روز چهارشنبه 7 آذر با اجرای ارمنده بود. این برنامه ساعت 15:05 روزهای چهارشنبه به مدت 55 دقیقه بروی آنتن شبكه رادیویی ورزش می رود.

دسترسی سریع
ورزش ایران(ورزش جانبازان و معلولان)