از ساعت به مدت

در انتظار وداع با مرد استقامت | روزی كه تاریخ با اشك‌های ملت نوشته می‌شود

ملت ایران در آستانه لحظه‌ای تاریخی قرار دارد؛ لحظه‌ای كه برای وداع با مردی كه سال‌ها نماد صبوری و امید بود، آماده می‌شوند. خیابان‌ها تنها مسیر‌های عبور نخواهند بود، بلكه مسیر‌هایی برای وداع با بخشی از خاطرات و هویت یك ملت خواهند بود.

1405/04/12
11:52

به گزارش روابط عمومی رادیو ورزش به نقل از جام جم آنلاین، بتول مرادی گوینده قهرمان ایران گفت: گاهی تاریخ، پیش از آنكه نوشته شود، در سكوت انتظار و سنگینی دل‌ها رقم می‌خورد. ما در آستانه روزی هستیم كه واژه‌ها كوچك می‌شوند و سنگینی وداع، از هر سخنی رساتر است. دوشنبه روز بدرقه مردی است كه نامش با استقامت و امید در حافظه‌ی میلیون‌ها انسان گره خورده بود؛ امروز، همه در انتظار لحظه‌ای هستیم كه آسمان شاهد اشك‌ها و زمین شاهد گام‌های عزادار خواهد بود.

گوینده رادیو ورزش ادامه داد: در این ساعات پیش از وداع، احساس می‌كنیم كه بدرقه، تنها پایان یك راه نیست؛ بلكه آغاز ماندگاری خاطره‌ای است كه در ذهن و یاد دوستدارانش، حضوری همیشگی خواهد داشت. مردم برای ادای احترام و برای زنده نگه داشتن حماسه‌ای آمده‌اند كه فراتر از كلمات، در جان‌ها نفوذ كرده است. سكوت خیابان‌ها، سكوتی آمیخته با دعا و نگاه‌های خیره به افق خواهد بود؛ سكوتی كه معنای دیگری از وفاداری را به جهان بازگو می‌كند.

مرادی افزود: تاریخ، لحظه‌های بزرگ وداع را فراموش نمی‌كند. آنچه از این گذشتگان باقی می‌ماند، تنها نام‌ها نیستند، بلكه رفتار‌ها و اثراتی است كه در دل انسان‌ها ماندگار شده است.

وی در پایان تاكید كرد: ما در برنامه «قهرمان ایران»، در حالی كه در سنگر رادیو ورزش آماده‌ی پوشش این مراسم هستیم، تلاش می‌كنیم تا تنها با انتقال اخبار، وظیفه خود را انجام ندهیم؛ بلكه تلاش می‌كنیم صدای دل‌های آكنده از انتظار و هموطنانمان باشیم و در انعكاس این احساسات قلبی، گامی در ثبت این لحظه‌ی حماسی برداریم. دوشنبه روز آخرین سلام است؛ سلام به قهرمانی كه نامش در حافظه‌ی این سرزمین، جاودانه خواهد ماند.

دسترسی سریع
1 مناسبت