بانوی ایرانی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح به مدت یك ساعت

رادیو ورزش

بانوي ايراني

شنا پایه توسعه؛ برنامه رویدادهای پاییز بخش بانوان تشریح شد

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، تقویم پاییزی شنا و واترپلو را اعلام كرد: آغاز مسابقات مناطق شمال در تهران، المپیاد 13 تا 14 سال از 23 تا 27 مهر در مشهد، و لیگ واترپلو از 28 مهر تا 2 آبان در شهریار.

1404/07/10
20:55

به گزارش رادیو ورزش؛ شهناز ورنوس(نایب‌رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو) در گفتگو با «بانوی ایرانی» اعلام كرد مسابقات مناطق شمال كشور در رده سنی 11 تا 12 سال به میزبانی تهران آغاز شده است؛ ورود تیم‌ها دیروز انجام شد و رقابت‌ها از امروز در حال برگزاری است.

ورنوس زمان و مكان رویدادها را چنین اعلام كرد: المپیاد رده سنی 13 تا 14 سال از 23 تا 27 مهر در مشهد؛ و مرحله نخست لیگ واترپولو بانوان در رده‌های زیر 14 و زیر 20 از 28 مهر تا 2 آبان به میزبانی شهریار.

به گفته او، مهلت اعلام آمادگی تیم‌ها تا پایان مهر ادامه دارد و معمولاً هفت یا هشت تیم در مرحله نخست لیگ شركت می‌كنند؛ فهرست نهایی پس از اعلام آمادگی‌ها منتشر می‌شود. همچنین از استان‌های فعال تهران، قزوین، زنجان، ارومیه، آبادان و گیلان نام برد.

او همچنین از برگزاری كلینیك‌های داوری و آموزش قوانین به‌روز در بخش بانوان خبر داد و گفت این دوره‌ها در كنار مسابقات منظم، به ارتقای كیفیت اجرا كمك كرده است.

به گفته ورنوس، شنا در همه رده‌های سنی با استقبال گسترده روبه‌روست و با مجوز آكادمی‌های زیر نظر فدراسیون، مسیر شناسایی و جذب استعدادها شفاف‌تر شده است؛ پیش از این، استعدادها در استخرها آموزش می‌دیدند اما راه حرفه‌ای‌شدن و حضور در مسابقات را نمی‌شناختند.

ورنوس درباره روند رقابت‌ها توضیح داد سطح تیم‌ها به یكدیگر نزدیك شده و نتایج تا روزهای پایانی مشخص نمی‌شود؛ موضوعی كه جذابیت و فشردگی لیگ را افزایش داده است.

«بانوی ایرانی» از شبكه رادیو ورزش در روزهای شنبه تا پنجشنبه، ساعت هشت پخش می‌شود.

دسترسی سریع
بانوی ایرانی