از ساعت به مدت

رادیو ورزش

ورزش بانوان

كاناپولوی بانوان: چالش‌های جهانی و امیدواری برای سكوی آسیا

ملیكا برون، برترین گلزن رقابت‌های كاناپولوی جهانی، با اشاره به تجربه هفتمی جهان و پتانسیل بالای تیم ملی، از عزم جدی برای كسب مدال در مسابقات قهرمانی آسیا خبر داد.

1404/06/02
20:33

به گزارش رادیو ورزش، تیم ملی كاناپولوی بانوان كشورمان برای نخستین بار در رقابت‌های جهانی (Wald Games) كه در چنگدو برگزار شد، حضور یافت و توانست رتبه هفتم را كسب كند. در این رویداد، ملیكا برون، با به ثمر رساندن 12 گل، عنوان برترین گلزن مسابقات را از آن خود كرد.

برون به قدرت تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها از جمله آلمان و نیوزلند اشاره كرد كه در گروه ایران قرار داشتند و رتبه‌های اول و دوم را به دست آوردند. وی با بیان اینكه تیم ملی توانست رنكینگ جهانی خود را از هفدهم به چهارم ارتقا دهد و با یك گل طلایی، مقام سوم/چهارمی را واگذار كند، خاطرنشان كرد كه این عملكرد به آن‌ها سهمیه حضور در بازی‌های جهانی را داد.

با این حال، برون به چالش‌هایی مانند كاهش زمان اردوها و وقفه‌های ناشی از شرایط خاص كشور، عدم برگزاری بازی‌های تداركاتی و كمبود تجربه بین‌المللی بازیكنان در مواجهه با تیم‌های قدرتمند جهانی اشاره كرد كه بر نتایج تأثیرگذار بود. وی همچنین افزود كه برخی بازیكنان برای اولین بار در سطح جهانی و مقابل تیم‌هایی مانند آلمان و نیوزلند به میدان می‌رفتند.

برون در ادامه این گفتگو، به مسابقات قهرمانی آسیا كه دو هفته دیگر در مالزی برگزار خواهد شد، اشاره كرد. او ضمن ابراز بی‌اطلاعی از جزئیات برنامه‌ها، هدف تیم را قرار گرفتن روی سكو اعلام نمود.

وی افزود با وجود پتانسیل بالای تیم، نمی‌توان مدال طلا یا برنز را از پیش تعیین كرد، اما تیم تمام تلاش خود را برای برافراشتن نام كشور به كار خواهد گرفت.

برون همچنین توضیح داد كه رشته كاناپولو متأسفانه جزء رشته‌های بازی‌های آسیایی نیست و تنها یك بار به صورت آزمایشی در جاكارتا حضور داشته كه تیم ایران در آن مدال طلا كسب كرده بود، هرچند آن مدال جزو مدال‌های رسمی محسوب نمی‌شد.

جهان ورزش های آبی روزهای یكشنبه ساعت 15:00 از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می‌شود.

دسترسی سریع
ورزش بانوان