جزئیات پیاده‌روی 10 هزار نفری «پل طبیعت»/ برگزاری جشنواره «میناب 168»

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی ضمن تشریح برنامه همایش پیاده روی 10 هزار نفری روی «پل طبیعت» از اجرای طرح «میناب 168» در 168 شهر كشور همزمان با «دهه كرامت» خبر داد.

1405/02/10
10:42

به گزارش رادیو ورزش؛ علیرضا مهدوی دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی، درباره برگزاری مراسم نمادین در بوستان‌های اطراف پل طبیعت تهران اظهار كرد: هدف اصلی از برگزاری این برنامه ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و همبستگی ملی در میان آحاد جامعه است. همچنین تلاش داریم در قالب این رویداد انزجار جامعه ورزش و شهروندان را نسبت به حمله به زیرساخت‌ها و پل‌های كشور در دوران «جنگ تحمیلی سوم» به نمایش بگذاریم. این برنامه در واقع یك حركت فرهنگی و ورزشی است كه می‌خواهد پیام وحدت و انسجام ملی را به شكلی نمادین منتقل كند.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: انتخاب پل طبیعت به‌عنوان محل برگزاری این مراسم بی‌دلیل نبوده است. در ایام جنگ این مجموعه یكی از نقاطی بود كه تهدیدهایی درباره تخریب آن مطرح شده بود و به همین دلیل برگزاری چنین رویدادی در این مكان بار معنایی ویژه‌ای دارد. ما تلاش كردیم با انتخاب این فضا هم به نوعی یادآور آن روزها باشیم و هم نشان دهیم كه مردم ایران در برابر تهدیدها همواره در كنار یكدیگر ایستاده‌اند.

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی درباره تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای مدیریت جمعیت قابل توجه این مراسم گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور حدود 10 هزار نفر از شهروندان هماهنگی‌های گسترده‌ای با دستگاه‌های مختلف انجام شده است. در این زمینه چهار مجموعه شامل فدراسیون ورزش‌های همگانی، شركت نوسازی اراضی عباس‌آباد، سازمان ورزش شهرداری تهران و هیئت ورزش‌های همگانی استان تهران همكاری دارند تا برگزاری این مراسم به بهترین شكل ممكن انجام شود. تلاش شده تمامی جزئیات از نظر اجرایی، ایمنی و نظم برنامه مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: برای ایجاد نظم و یكپارچگی در برنامه تمهیداتی از جمله در نظر گرفتن پوشش‌های متحدالشكل برای شركت‌كنندگان و عوامل اجرایی پیش‌بینی شده است. همچنین بخش‌های مختلف برنامه به‌گونه‌ای طراحی شده تا علاوه بر جنبه نمادین برای خانواده‌ها و شهروندان نیز جذاب و قابل مشاركت باشد. هدف این است كه مردم علاوه بر حضور تجربه‌ای مثبت و منظم از یك رویداد ورزش همگانی داشته باشند.

مهدوی در ادامه به برنامه‌های پیش‌روی فدراسیون اشاره كرد و گفت: پس از این مراسم برنامه‌های دیگری نیز در دستور كار قرار دارد كه یكی از مهم‌ترین آن‌ها مربوط به دهه كرامت است. در این ایام طرحی با عنوان «میناب 168» اجرا خواهد شد كه در قالب آن جشنواره‌هایی در 168 شهر كشور برگزار می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: این جشنواره‌ها به نوعی یادبود شهدای میناب محسوب می‌شود و تلاش شده با تلفیق مفاهیم فرهنگی و فعالیت‌های ورزشی برنامه‌ای متناسب با گروه‌های سنی مختلف به‌ویژه كودكان طراحی شود. هدف ما این است كه ورزش همگانی را در بستر رویدادهای فرهنگی گسترش دهیم و مشاركت خانواده‌ها را افزایش دهیم.

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی در پایان تأكید كرد: مجموعه این اقدامات در راستای توسعه ورزش همگانی و تقویت روحیه نشاط و همبستگی در جامعه برنامه‌ریزی شده و امیدواریم با همراهی مردم شاهد برگزاری موفق این رویدادها باشیم.

دسترسی سریع