بانوی ایرانی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح به مدت یك ساعت

رادیو ورزش

بانوي ايراني

آغاز لیگ برتر والیبال بانوان با حضور 14 تیم؛ هدف‌گذاری برای ساخت تیم ملی قدرتمند

ندا پاكدامن، نایب‌رئیس فدراسیون والیبال، در گفت‌وگو با برنامه «بانوی ایرانی» اظهار كرد: 14 تیم برای حضور در لیگ برتر اعلام آمادگی كرده‌اند و قرعه‌كشی مسابقات در دو گروه هفت تیمی انجام شده است. امیدواریم شاهد لیگی پویا و فنی باشیم.

1405/07/15
11:33

به گزارش رادیو ورزش، ندا پاكدامن، نایب‌رئیس فدراسیون والیبال، از حضور 14 تیم در لیگ برتر بانوان خبر داد و گفت این رقابت‌ها از 25 آبان آغاز می‌شود و تا اسفندماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت لیگ برتر در انتخاب ملی‌پوشان افزود: از خروجی مسابقات لیگ به تركیب نهایی تیم ملی خواهیم رسید. سال آینده مسابقات مهم بزرگسالان و زیر 20 سال را پیش رو داریم. در لیگ برتر با برگزاری دیدارهای رفت و برگشت، زمینه تشكیل یك تیم ملی قدرتمند را فراهم كنیم.

نایب‌رئیس فدراسیون والیبال با اشاره به حضور نمایندگان استان‌های مختلف در این رقابت‌ها گفت: استان‌هایی مانند مازندران، تهران و خراسان با دو تیم در لیگ حضور دارند و استان‌های فارس، بوشهر، گلستان و آذربایجان نیز صاحب نماینده هستند كه این موضوع نشان‌دهنده توزیع مناسب بازیكنان و مربیان نخبه در كشور است.

پاكدامن همچنین با تأكید بر ضرورت حفظ جایگاه والیبال بانوان ایران در آسیا عنوان كرد: تیم ملی بزرگسالان سال گذشته برای نخستین بار در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار گرفت و حفظ این جایگاه نیازمند برنامه‌ریزی منسجم است. برگزاری یك لیگ پویا و باكیفیت می‌تواند نقش مهمی در رسیدن به این هدف داشته باشد.

وی در پایان از آغاز جشنواره «اوج» ویژه دختران زیر 15 سال خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف استعدادیابی برگزار می‌شود و می‌توان از خروجی آن، بازیكنان برتر را برای آینده والیبال بانوان شناسایی كرد.

برنامه «بانوی ایرانی» شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 صبح از رادیو ورزش پخش می‌شود.

دسترسی سریع
بانوی ایرانی