در برنامه «بانوی ایرانی» از شبكه رادیویی ورزش و رادیو ورزش بانوان، نصیبه طاهری، نخستین مربی فاطمهزهرا سعیدآبادی، از كشف استعداد این كاراتهكا در سهونیمسالگی و سالها تلاش برای پرورش او گفت؛ سعیدآبادی در ادامه همین مسیر در بازیهای آسیایی ناگویا به فینال رسید و با كسب مدال نقره به كار خود پایان داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ نصیبه طاهری، از مربیان سازنده كاراته و نخستین مربی فاطمهزهرا سعیدآبادی، در گفتوگو با برنامه «بانوی ایرانی» از مسیری گفت كه این كاراتهكا را از نخستین سالهای كودكی به فینال بازیهای آسیایی آیچی–ناگویا رساند.
طاهری اظهار كرد نخستین بار سعیدآبادی را زمانی دیده كه تنها سهونیم سال داشته و در مهدكودك حضور داشته است. او گفت از همان زمان به استعداد این كودك باور داشته و از اینكه سالها بعد، نتیجه این مسیر در سطح بازیهای آسیایی دیده شده، ابراز خرسندی كرد.
این مربی درباره لحظه صعود سعیدآبادی به فینال گفت از ساعت پنجونیم صبح به وقت ایران پیگیر رقابتهای او بوده و با رسیدن شاگردش به دیدار نهایی، تمام سختیها و سالهای تلاش از مقابل چشمانش گذشته است.
سعیدآبادی در وزن منهای 55 كیلوگرم كاراته بازیهای آسیایی، مسیر فینال را با سه پیروزی طی كرد. او در نخستین مبارزه «پا توروانخسای» از لائوس را 8 بر صفر شكست داد، در مرحله یكچهارم نهایی مقابل «حافظان ماریسا» از سنگاپور به برتری 9 بر یك رسید و در نیمهنهایی نیز با نتیجه 8 بر صفر از سد «كوك ایستری آگونگ سانیستیارانی» از اندونزی گذشت و به فینال راه یافت.
طاهری پیش از برگزاری دیدار نهایی، در پاسخ به پرسش برنامه درباره شانس كسب مدال طلا، با اطمینان از توانایی شاگردش گفت سعیدآبادی در صورت حفظ شرایط همیشگی خود، میتواند از عهده هر حریفی برآید.
در فینال، سعیدآبادی برابر «آدئولا فی رابرت» از مالزی قرار گرفت و در پایان به مدال نقره بازیهای آسیایی ناگویا دست یافت. رابرت با این پیروزی، نخستین مدال طلای مالزی در بازیهای آسیایی آیچی–ناگویا را به دست آورد.
به این ترتیب، سعیدآبادی كه در مسیر رسیدن به فینال هر سه رقیب خود را با برتریهای قاطع پشت سر گذاشته بود، در نهایت روی سكوی بازیهای آسیایی ایستاد و مدال نقره وزن منهای 55 كیلوگرم را برای ایران به ارمغان آورد.
گفتوگوی برنامه «بانوی ایرانی» با طاهری، علاوه بر پرداختن به نتیجه این رقابتها، تصویری از مسیر طولانی استعدادیابی و پرورش سعیدآبادی ارائه كرد؛ مسیری كه به گفته نخستین مربی او، از سهونیم سالگی آغاز شده و پس از سالها تمرین و تلاش به حضور در فینال بازیهای آسیایی رسیده است.