بانوی ایرانی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح به مدت یك ساعت

رادیو ورزش

بانوي ايراني

محمدیان: یك‌سوم كاروان ایران در ناگویا را بانوان تشكیل می‌دهند

در برنامه «بانوی ایرانی» از شبكه رادیویی ورزش، مراسم بدرقه كاروان ورزشی ایران به بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا و حضور بانوان در این رویداد بررسی شد و فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به افزایش سهم بانوان در كاروان ایران، ابراز امیدواری كرد اخبار خوبی از عملكرد ورزشكاران دختر كشورمان در این بازی‌ها به مردم برسد.

1405/06/08
10:37

به گزارش رادیو ورزش؛ مراسم بدرقه كاروان ورزشی ایران به بازی‌های آسیایی ناگویا 2026، به ابتكار كمیته ملی المپیك برگزار شد و ورزشكاران رشته‌های مختلف كه در تهران مستقر بودند، در آن حضور داشتند. یكی از بخش‌های نمادین این مراسم، قرار دادن كوله‌پشتی‌هایی با نام «شهدای میناب» بود كه ورزشكاران با قرار دادن شاخه‌های گل در آنها، یاد شهدای دانش‌آموز میناب را گرامی داشتند.

در حاشیه این مراسم، مادر شهید آتنا احمدزاده نیز كه به نمایندگی از خانواده شهدای میناب در مراسم حضور داشت، درباره این حضور گفت دعوت به بدرقه كاروان برای او افتخارآمیز بوده است. او با اشاره به علاقه دخترش به ورزش و ژیمناستیك، ابراز امیدواری كرد آتنا در كنار دختران ژیمناست ایران كه برای نخستین‌بار حضور در بازی‌های آسیایی را تجربه می‌كنند، همراه و پشتیبان آنها باشد.

در ادامه، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به ویژگی‌های كاروان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار كرد كه بانوان حدود یك‌سوم جمعیت ورزشكاران كاروان را تشكیل می‌دهند. به گفته او، بانوان ایرانی در این دوره در 35 رشته ورزشی حضور خواهند داشت كه نشان‌دهنده افزایش تنوع رشته‌ها، ظرفیت حضور بین‌المللی و ظرفیت مدال‌آوری ورزش زنان ایران است.

محمدیان همچنین كیفیت اردوها و روند آماده‌سازی ورزشكاران را قابل توجه دانست و گفت بسیاری از ورزشكاران دختر ایران در رقابت‌های قاره‌ای و جهانی تجربه‌های ارزشمندی كسب كرده‌اند و اكنون این تجربیات را به میدان بازی‌های آسیایی خواهند برد. او ابراز امیدواری كرد پس از اعزام كاروان، اخبار خوبی از عملكرد ورزشكاران ایران به مردم ارائه شود.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از صحبت‌های خود، از حمایت وزارت ورزش و جوانان و شخص وزیر ورزش از مسیر توسعه ورزش بانوان سخن گفت و به‌طور ویژه از عملكرد تیم ملی والیبال زنان ایران تمجید كرد. محمدیان با اشاره به موفقیت اخیر این تیم، از كادر فنی، فدراسیون و هیئت‌های ورزشی كه در این مسیر نقش داشتند نیز قدردانی كرد.

او افزایش حضور بانوان در كاروان ناگویا و حضور آنها در 35 رشته ورزشی را نتیجه حمایت و استمرار برنامه‌های توسعه ورزش زنان دانست و تأكید كرد كه حتی در شرایط دشوار نیز برنامه‌های توسعه ورزش بانوان متوقف نشده است.

در این برنامه همچنین وضعیت چند رشته اعزامی به بازی‌های آسیایی بررسی شد. نایب‌رئیس بانوان فدراسیون اسكواش از آمادگی سه نماینده ایران و انگیزه بالای آنها برای حضور در ناگویا گفت و مسئول كمیته مسابقات تیراندازی با كمان نیز از آمادگی تیم كامپوند بانوان و مبینا فلاح، نماینده ایران در بخش ریكرو، خبر داد.

بازی‌های آسیایی 2026 از رویدادهای مهم پیش روی ورزش ایران است و كاروان كشورمان با حضور ورزشكاران زن و مرد در رشته‌های مختلف برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌شود.

دسترسی سریع
بانوی ایرانی