جهان ورزش (ورزش های راكتی) سه شنبه از ساعت 15:05 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران (ورزش هاي راكتي)

احتشام‌زاده: تكرار مدال تنیس روی میز ایران در ناگویا دشوار است

مجید احتشام‌زاده، پیشكسوت تنیس روی میز ایران، در گفت‌وگو با برنامه «جهان ورزش‌های راكتی» با اشاره به مدال برنز تیم ملی در دوره گذشته بازی‌های آسیایی، تكرار این موفقیت در ناگویا را دشوار دانست و گفت حفظ جایگاه به‌دست‌آمده در میان قدرت‌های بزرگ آسیا، به دلیل حساسیت بیشتر رقبا، سخت‌تر از كسب آن است.

1405/06/02
19:22

به گزارش رادیو ورزش؛ احتشام‌زاده در گفت‌وگو با برنامه «جهان ورزش‌های راكتی» شبكه رادیویی ورزش، با اشاره به عملكرد تیم ملی در بازی‌های آسیایی دوره گذشته اظهار كرد: ایران در جمع قدرت‌های بزرگ تنیس روی میز آسیا مانند چین، كره جنوبی و ژاپن به مقام سوم رسید و این موفقیت اتفاق بزرگی بود. به گفته او، تركیب فعلی تیم مردان نیز تلفیقی از بازیكنان باتجربه و جوان است و می‌تواند برای تكرار این جایگاه تلاش كند.

وی نوشاد و نیما عالمیان، بنیامین فرجی، آرین غفاری و محمدحسن حبیبی را بازیكنان حاضر در تركیب تیم دانست و افزود: تیم ایران هم تجربه دارد و هم از بازیكنان جوان و مستعد بهره می‌برد و امیدوار است با هدایت جمیل لطف‌‌الله‌نسبی بتواند موفقیت دوره گذشته را تكرار كند. احتشام‌زاده در عین حال تأكید كرد كه كسب مقام آسان نیست، اما حفظ آن دشوارتر است؛ چرا كه پس از یك موفقیت، رقبا با شناخت و آنالیز بیشتری مقابل تیم قرار می‌گیرند.

این پیشكسوت تنیس روی میز درباره برنامه آماده‌سازی ملی‌پوشان نیز گفت: تیم مردان از سوم مرداد در سنندج اردو زده و این اردو تا شانزدهم شهریور ادامه خواهد داشت. نوشاد و نیما عالمیان نیز در فرانسه حضور دارند و در اردویی با تیم ملی جوانان این كشور تمرین می‌كنند. او این برنامه را برای ادامه روند آماده‌سازی ملی‌پوشان مؤثر دانست.

احتشام‌زاده همچنین درباره تیم بانوان اظهار كرد: ملی‌پوشان از چهاردهم شهریور راهی تركیه می‌شوند تا یك هفته در كنار تیم بانوان این كشور اردو داشته باشند. او ابراز امیدواری كرد این برنامه و تمرینات تیم بانوان با هدایت سیما لیموچی به عملكرد بهتر نمایندگان ایران در ناگویا منجر شود.

وی با اشاره به حضور ایران در ماده میكس دوبل برای نخستین بار در بازی‌های آسیایی گفت: اگرچه ایران در این ماده شانس بالایی برای كسب مدال ندارد، اما حضور در آن می‌تواند تجربه‌ای برای دوره‌های آینده باشد و به افزایش شانس موفقیت ایران در این ماده كمك كند. حضور ایران در میكس دوبل ناگویا نیز برای نخستین بار به ثبت خواهد رسید.

احتشام‌زاده در ادامه بر اهمیت توسعه مربیگری در تنیس روی میز تأكید كرد و برگزاری دوره مربیگری سطح یك جهانی در تهران را اقدامی مثبت دانست. او گفت مربیانی كه دانش قوانین، كوچینگ و شیوه‌های روز مربیگری را داشته باشند، می‌توانند به شكل مستقیم به رشد تیم ملی كمك كنند و موفقیت تیم ایران با مربی داخلی در دوره گذشته نیز نشان‌دهنده ظرفیت مربیگری داخلی است.

بخش دیگری از این گفت‌وگو به نحوه انتخاب ملی‌پوشان اختصاص داشت. احتشام‌زاده با تأكید بر اهمیت مسابقات انتخابی گفت خودش در دوران قهرمانی همواره از مسیر انتخابی به تیم ملی رسیده است و معتقد است بازیكنان باید فرصت داشته باشند توانایی خود را در رقابت مستقیم ثابت كنند.

او درباره انتخاب آرین غفاری، بنیامین فرجی و محمدحسن حبیبی برای ناگویا نیز اظهار كرد مسابقات انتخابی، علاوه بر مشخص كردن تركیب تیم، خود یك دوره آماده‌سازی محسوب می‌شود و رقابت بازیكنان با یكدیگر می‌تواند آنها را برای مسابقات مهم آماده‌تر كند.

احتشام‌زاده در عین حال درباره نوشاد عالمیان گفت این بازیكن همچنان بالاترین رنكینگ جهانی را در میان نمایندگان ایران دارد و جایگاه ویژه‌ای در تیم ملی دارد. او درباره نیما عالمیان نیز معتقد بود این بازیكن می‌توانست در مسابقات انتخابی حضور داشته باشد، اما اكنون در فرانسه در حال آماده‌سازی است و می‌تواند در بازی‌های آسیایی به تیم ایران كمك كند.

در پایان این گفت‌وگو، احتشام‌زاده با اشاره به تركیب جوان و باتجربه تیم ملی، ابراز امیدواری كرد تنیس روی میز ایران بتواند در ناگویا جایگاه خود را در جمع مدعیان آسیایی حفظ كند.

دسترسی سریع
ورزش ایران (ورزش های راكتی)