امینی نایب رئیس اسبق كمیته فنی واترپلو جهان ضمن تبریك قهرمانی واترپلو ساحلی ایران در مسابقات آسیایی بیان كرد: برای بنده كه عمرم را در واترپلو گذروندم شنیدن گرفتن این مدال طلا از قشنگ ترین و شادترین اتفاق ها بود. تیم واترپلو و همهی این كاروان دنا با سختی های بسیار به مسابقات رفتند و بازیهای ساحلی فرصت تمرین در ساحل را نداشتند اما در این شرایط یكی از نشدنیترین كارها را كردند. تیم ما تیم های قوی قزاقستان و چین را شكست دادند تا به مدال طلا برسند.
به گزارش رادیو ورزش؛ خسرو امینی نایب رئیس اسبق كمیته فنی واترپلو جهان ضمن تبریك قهرمانی واترپلو ساحلی ایران در مسابقات آسیایی بیان كرد: برای بنده كه عمرم را در واترپلو گذروندم شنیدن گرفتن این مدال طلا از قشنگ ترین و شادترین اتفاق ها بود. تیم واترپلو و همهی این كاروان دنا با سختی های بسیار به مسابقات رفتند و بازیهای ساحلی فرصت تمرین در ساحل را نداشتند اما در این شرایط یكی از نشدنیترین كارها را كردند. تیم ما تیم های قوی قزاقستان و چین را شكست دادند.
امینی افزود: شنا رشته اعم است كه شامل شنا، شیرجه و واترپلو است و هر سه در دل یك فدراسیون هستند. باید هزینه و بودجه جداگانه داشته باشد. واترپلو نشان داد شایسته است و لیاقت دارد. از این فرصت استفاده میكنم از وزارت ورزش و جناب دنیامالی خواهش كنم كه به این رشته توجه خاص كنند چرا كه بسیار مدال آور است.
وی گفت: محسن رضوانی رئیس سابق فدراسیون و رییس جدید برای این تیم سنگ تمام گذاشتند. امیدوارم تیم حمایت شود و در بازی های آسیایی ناگویا و مسابقات جوانان تایلند را در پیش داریم و آنجا هم خوش بدرخشیم.
ایران قهرمان هر روز ساعت 16:00 تقدیم شنوندگان میشود.