نایب رئیس كمیته ملی پارالمپیك ایران گفت: اطلاعاتی درباره استراتژی های ورزش زنان دنیا دارم و مطالب خوبی درباره توسعه جنبش پارالمپیك زنان ایران استخراج كرده ایم.
سیما لیموچی پس از انتخابش به عنوان نایب رئیس بانوان كمیته ملی پارالمپیك به سایت رادیو ورزش گفت: بتول مشرف جوادی، فاطمه رخشانی، دكتر فریبا محمدیان و فریبا محمدی وضعیت و سوابق خوبی در كمیته ملی پارالمپیك داشتند و شانس آوردم كه آنها از نایب رئیسی بانوان كمیته ملی پارالمپیك انصراف داده و من انتخاب شدم.
وی افزود: آنها بازنشسته بودند و نمی توانستند در این پست انتخاب و فعالیت كنند. من هم نمی دانستم كه فاطمه رخشانی، نایب رئیس سابق كمیته ملی پارالمپیك بازنشسته است و بازنشسته ها نمی توانند در این انتخابات كاندید شوند، چون اگر اینطور بود كه یك ماه گذشته ثبت نام نمی كردند.
نایب رئیس بانوان كمیته ملی پارالمپیك با اشاره به سوابق فعالیت خود در كمیته بین المللی پاارلمپیك اظهار داشت: از آنجایی كه هشت سال عضو كمیته زنان كمیته بین المللی پارالمپیك و دو سال رابط آنها در خاورمیانه بودم، اطلاعاتی درباره استراتژی هایی كه در رابطه با ورزش زنان دنیا در كمیته بین المللی المپیك و پارالمپیك و فیزو رخ می دهد را پیگیری می كنم و با توجه به اینكه سال گذشته استراتژی های چهار سال آینده كمیته ملی پارالمپیك ایران را هم تدوین كردیم و طی هشت ماه كار روی آن مطالب خوبی استخراج كردیم برای توسعه جنبش پارالمپیك در ایران و بویژه برای بانوان الان خیلی برنامه های خوبی درنظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: برای من فرقی نمی كند كه در این پست فعالیت كنم، چون قبل از این هم به عنوان عضو هیات اجرایی همیشه سعی كردم اطلاعات جدید دنیا را دریافت كرده و كشورمان را به روز نگه داریم. من معتقدم با كمك و همیاری ارگان های مرتبط می توانیم در كارهای مان موفق باشیم.