طارمی: پرتغالی‌ها مانند بوشهری‌ها خونگرم هستند

مهدی طارمی گفت: اگر تیم ایران در جام جهانی نباشد، یك نسل از فوتبال نابود می‌شود.

1400/03/05
14:58

به گزارش رادیو ورزش، مهدی طارمی پس از درخشش فوق‌العاده در تیم پورتو، به ایران آمده و در گوشه‌ای از چمن استادیوم بوشهر، به همراه پسر خواهرش روی زمین نشسته و مقابل دوربین‌ قرار گرفته است.



طارمی كه این فصل 16 گل زد و 11 پاس گل داد، درباره صعود به جام جهانی صحبت‌های مفصلی را مطرح كرده و از دلایلش درخصوص اهمیت صعود به جام جهانی 2022 می‌گوید.
ستاره پورتو كه پس از یك سالِ سخت، تعطیلات را پشت سر می‌گذارد، یك دقیقه پس از شوخی و خنده با خواهرزاده‌اش، به سوالات پاسخ می‌دهد:



مهدی كنار خواهرزاده خوب است؟
آره خداراشكر.



چند وقت بود او را ندیده بودی؟
فكر كنم یك سال. خانواده را نه فقط او. الان هم كنار شیرین‌ترین عضو خانواده.



مهدی فصل پورتو چطور بود؟
خداراشكر یك فصل خیلی خوبی بود. فصل پر فراز و نشیبی بود. از اولش یك كم با سختی شروع شد، سختی از لحاظ بازی كردن. وقتی بازیكنی به تیم جدیدی می‌رود، تا عادت كند به شرایط جدیدش در آن تیم، زمان می‌برد. اما رفته رفته شرایط من بهتر شد و توانستم خودم را در تركیب جا كنم و یك روند نرمال كه بالا پایین زیاد نداشت، تا آخر فصل داشتم.

آنجا هم مثل بوشهر بندر است؟
آره. پورتو یعنی بندر اصلا.
پرتغالی‌ها چطورند؟
تقریبا شبیه بوشهری‌ها هستند. خیلی خونگرم، آدمهای احساسی‌تر نسبت به بقیه جاهای اروپا. ولی خب خیلی آدمهای خوبی هستند در كل.
حدودا 20 روز دیگر بازی‌های مهم تیم ملی.
انشالله كه اتفاقات خوب بیفتد و دل مردم شاد شود. همین كه بتوانیم صعود كنیم و لبخند روی لب مردم بیاید یك حسن بزرگ است. و این كه نسل خوب فوتبال ایران اگر این اتفاق رخ بدهد و به جام جهانی صعود كند _فقط این مرحله نه و مراحل بعد هم_ یك نسل از فوتبال ایران سود زیادی می‌برد و اگر صعود نكنیم یك نسل از فوتبال ایران نابود میشود. جام جهانی خیلی مهم است.

در همین حین امیر علی از جایش بلند می‌شود و طارمی از او می‌خواهد تا خوشحالی بعد از گل كند.

یك نسل از فوتبال نابود می‌شود و جوانانی كه دارند تلاش می‌كنند در حال حاضر تا به جایگاهی برسند، وقتی یك تیم در جام جهانی حضور نداشته باشد، رسانه‌ها كمتر به آن تیم می‌پردازند و تیم ملی اصولاً بازی ای ندارد و فكر نكنم اتفاق خاصی بیفتد. وقتی اتفاق خاصی برای تیم ملی نیفتد... مثلا وقتی ما در جام جهانی آن بازی را بردیم، شما ببینید چه شور و نشاطی در جامعه به وجود آمد. بعد از مدت ها كه همیشه خبر بد می‌شنیدیم، مساوی جلوی پرتغال هم بود و همین كه مردم در آن دو هفته شاد بودند، یك حسنی برای ما و كادر و تمام اعضای تیم ملی بود چون توانستیم دل مردم را شاد كنیم. این خیلی نشاط بخش است برای ما. این اتفاق خیلی مهم است كه تیم ملی به جام جهانی صعود كند؛ هم برای ما و هم برای بازتاب فرهنگی یك كشور در دنیا. امیدوارم با یك برنامه ریزی دقیق به جام جهانی صعود كنیم.

سوال آخر. گل كه میزنی مردم كشورمان جای خودش، مردم بوشهر عشق می‌كنند و پز می‌دهند.
من هرجا بودم، وقتی به من گفتند كجا به تو خوش می‌گذرد گفتم بوشهر. همیشه اسم بوشهر را در اولویت قرار دادم و بوشهر را با همه خوب و بدی دوست دارم. همه جاهای دنیا هر بدی و خوبی ای دارند. بوشهر برای من خیلی دوست داشتنی است و فكر كنم من تا حرف زدن، بیشتر عمل می‌كنم. هیچ تعطیلاتی نشده كه به بوشهر نیایم. اولین اولویتم این است بیایم بوشهر و خانواده را ببینم و اگر فرصتی شد سفری با دوستانم بروم. اگر تعطیلات باشد در بوشهر هستم تا با مردم خونگرم وقت بگذرانم. مردمانی كه خیلی راحت هستند. آزار و بدی به تو نمی‌كنند و میگذارند راحت و در اختیار خودت باشی. در بوشهر خیلی ها هم را می‌شناسند چون شهر كوچك است. این شرایط را برای من و خیلی از دوستان و فامیل سخت می‌كند. چون دوست ندارم كسی ناراحت شود. من دوست دارم به همه مردم بوشهر احترام بگذارم اما یك سری شرایط سخت هم هست كه دست من نیست. شاید یك سری خواسته‌هایی دارند كه من نتوانم انجام دهم. عذرخواهی ندارد اما عذرخواهی می‌كنم اما دوست دارم تا جایی كه دستم می‌رسد به مردم بوشهر كمك كنم. چه در عرصه ورزش و كمك مردمی و هر بحثی كه باشد. فكر كنم مردم بوشهر خیلی خیلی... مثل امیر علی دوست داشتنی هستند.

دسترسی سریع