صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 6:15 به مدت 1:45

فوتبال بانوان در آستانه جام ملت‌ها؛ از چالش ویزا و برنامه اردوها

در برنامه «صبح و ورزش» رادیو ورزش، فریده شجاعی از پیگیری‌های انجام‌شده برای دریافت روادید تیم ملی فوتبال بانوان پیش از جام ملت‌های آسیا خبر داد و هم‌زمان، درباره وضعیت لیگ برتر بانوان، زمان‌بندی اردوهای تیم ملی و شرایط تیم خاتون بم توضیحاتی ارائه كرد.

1404/11/18
09:56

به گزارش رادیو ورزش؛ فریده شجاعی، نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال، در گفت‌وگو با برنامه «صبح و ورزش» از پیگیری‌های فدراسیون برای حل مشكل روادید تیم ملی فوتبال بانوان جهت حضور در جام ملت‌های آسیا خبر داد و تأكید كرد كه با وجود انجام همه اقدامات اداری، صدور ویزاها هنوز نهایی نشده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی تیم ملی بانوان گفت: پس از پایان مسابقات لیگ برتر فوتبال بانوان در روز بیست‌ویكم این ماه، اردوهای تیم ملی از روز بیست‌وسوم آغاز می‌شود و این اردوها به‌صورت متصل تا اعزام ادامه خواهد داشت. شجاعی افزود كه هماهنگی‌ها برای برگزاری اردوها انجام شده، اما دغدغه اصلی در مقطع فعلی، دریافت روادید است.

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال همچنین به اتفاقات اخیر لیگ برتر بانوان اشاره كرد و درباره نخستین شكست تیم خاتون بم توضیح داد: این تیم كه تا پیش از این بدون باخت پیش رفته بود، برابر ملوان بندرانزلی نتیجه را واگذار كرد، اما همچنان با توجه به شرایط جدول، شانس قهرمانی خود را حفظ كرده است.

شجاعی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، درباره احتمال حضور باشگاه استقلال در لیگ برتر فوتبال بانوان گفت: تصمیم‌گیری نهایی درباره ورود استقلال پس از پایان مسابقات رشته‌های مختلف این باشگاه و برگزاری جلسات مدیریتی انجام خواهد شد. به گفته او، حضور باشگاه‌های بزرگ در لیگ برتر بانوان می‌تواند به افزایش كیفیت فنی و جذابیت مسابقات كمك كند، مشروط بر آنكه برنامه‌ریزی و تیم‌داری در سطح لیگ برتر انجام شود.

این موضوعات در چارچوب بررسی آخرین تحولات فوتبال بانوان، هم‌زمان با پوشش سایر رویدادهای ورزشی روز، در برنامه «صبح و ورزش» رادیو ورزش مطرح شد.

دسترسی سریع
صبح و ورزش