نامزد بخش برنامههای مستمر جشنواره پژواك گفت: مستندسازی علاقه شخص من است و بهدلیل جشنواره مستندسازی نمیكنم، بلكه این گونه از برنامهسازی دغدغهام است.
به گزارش گروه فضای مجازی شبكه رادیویی ورزش؛ رقیه آقازاده برگزیده دو دوره از جشنواره پژواك و نامزد بخش برنامههای مستمر تولید محتوایی مردمی از تفاوت تهیه برنامههای رادیویی با مستند صحبت كرد و گفت: به نظرم بین برنامه رادیویی و مستند خط باریكی است كه ممكن است ناخودآگاه وقتی كه مستند تهیه میشود در همان مسیر تولید برنامههای روتین قرار بگیریم.
آقازاده، تهیهكننده شبكه رادیویی ورزش كه با اثر «نیمكت» توانسته در این دوره نامزد بخش برنامههای مستمر تولید محتوایی مردمی باشد.
وی درباره فضای جشنواره پژواك گفت: خوشبختانه در هر سه دورهای كه جشنواره پژواك برگزار شد، آثار من توانست جایزه بگیرد. سال اول با مستند «مام مدال» بود كه شایسته تقدیر شد. سال دوم «داستان زندگی من» در بخش مستمر رتبه اول را كسب كرد و امسال هم باز در بخش مستمر برنامه من به مرحله نهایی راه یافته است.
آقازاده ادامه داد: مستندسازی علاقه شخص من است و بخاطر جشنواره مستندسازی نمیكنم، بلكه این گونه از برنامه سازی دغدغه ام است. جشنواره كمك به دیده شدن میكند. به نظرم بین برنامه رادیویی و مستند یك خط خیلی باریكی است كه ممكن است ناخودآگاه وقتی كه مستند تهیه كنیم در مسیر ساخت برنامههای روتین رادیویی قرار نگیریم.
این مستندساز رادیو ورزش عنوان كرد: ما در برنامه رادیویی ممكن است كه نگاه سطحی و زود گذر داشته باشیم به یك موضوع، ولی در مستند باید پژوهش كنیم و موضوع را از زوایای مختلف بررسی كنیم و بعد به یك خط روایی برسیم و آن را به شنونده انتقال بدهیم. مسلما در این خط روایی، پژوهش نقش مهمی دارد. از سوی دیگر افكتهایی كه در مستندهای رادیویی استفاده میكنیم باید واقعی باشد تا برای مخاطب هم قابل لمس باشد.
وی در پایان گفت: به نظرم هنوز خیلی جای كار دارد تفاوت مستند و برنامه رادیویی و مسلماً در آینده به نتایج بهتری خواهیم رسید و این جشنوارهها خیلی كمك میكند. آموزش هم مسلما همیشه لازمه هر فعالیتی است و باید به روز رسانی داشته باشیم.
انتهای پیام/