برنامه "ورزش و جامعه" این هفته (4 تا 8 خرداد) به موضوع مدیریت در ورزش اختصاص خواهد داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ چند روز پیش عده ای مدال آوران بازیهای آسیایی جاكارتا نسبت به پرداخت نشدن پاداش هایی كه از سوی وزارت ورزش و جوانان وعده داده شده بود، گله مند بودند و مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع كرده و خواستار ارائه راهكار در این زمینه بودند. از طرفی محمدرضا داورزنی، معاون وزارت ورزش و جوانان هم در گفتگویی در این زمینه اشاره كرد: در حالیكه جوانان گمنام این مملكت در مرزهای غربی و شرقی مظلومانه جان خود را برای این خاك می دهند، ورزشكاران ما نباید برای چند ریال كمتر یا بیشتر مشكل ایجاد كنند. اگر كسی مدال را برای پاداش و سكه و نه برای بالا بردن پرچم كشورش گرفته، برای این آب و خاك به میدان نرود، بهتر است.
دكتر محمدرضا مرادی، عضو هیأت علمی گروه علوم ورزش دانشگاه شهر كرد، در پاسخ به این سوال كه آیا نوع ادبیاتی كه از سوی وزارت ورزش و جوانان با توجه به شرایط اقتصادی موجود ارائه شده است را می پسندید یا خیر، عنوان كرد: به هر حال وقتی ورزشكاران تمام تلاش و سعی خود را می كنند كه در میادین بین المللی برای كشورمان كسب افتخار كنند، انتظار است كه به خواسته های آنها پاسخ داده شود و به گونه ای خدماتشان جبران شود. اگر قول و قراری گذاشته می شود و قرار است ورزشكاران پاداشی دریافت كنند، باید در زمانی كه وعده داده شده، انجام شود.
مسلماً اگر چنین اتفاقی نیافتد، ورزشكاران ما انگیزه لازم برای ادامه كار را نخواهند داشت. به نظرم ورزشكاران ما درك و شعور بالایی دارند كه مشكلات اقتصادی كشور را درك كنند. به اعتقاد من اگر ورزشكاران به نوعی مجاب شوند كه با توجه به وضعیت موجود، خواسته های خود را تعدیل كنند و مسئولین تمام تلاش خود را به كار بگیرند كه به قول و قرارهای خود جامه عمل بپوشند، احتمالاً ورزشكاران از این دست اعتراضات نخواهند داشت.
وی، افزود: به نظرم جبهه گیری در مقابل ورزشكار و استفاده از این نوع ادبیات نمی تواند خیلی كمك كننده باشد. نوع ادبیات و رفتاری كه مدیران ما در مقابل ورزشكاران انجام می دهند، می تواند بسیار تعیین كننده باشد.
برنامه ورزش و جامعه، با اجرای درخشنده، روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 12:30 به مدت 60 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.