جام آسیایی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 11:00 به مدت 40دقیقه

رادیو ورزش

جام آسيايي

ایران؛ شانس اول قهرمانی در جام ملت های آسیا


برنامه "جام آسیایی" دوشنبه 10 دی، با داریوش یزدی، سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال خوزستان، در خصوص حریفان ایران در جام ملت های آسیا و شانس قهرمانی گفتگو كرد.

1397/10/11
10:20


به گزارش رادیو ورزش؛ در چند روز اخیر بازیكنان مطرح دنیا پیش بینی هایی در خصوص لیگ جام ملت های آسیا انجام دادند. دیروز ژاوی هم اظهار كرده ایران در نیمه نهایی به ژاپن می بازد و قطر در نیمه نهایی به استرالیا می خورد و این تیم را می برد. فینال هم بین ژاپن و قطر برگزار می شود و در نهایت قطر قهرمان خواهد شد.
داریوش یزدی، سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال خوزستان، در ارتباط با پیش بینی ژاوی عنوان كرد: علی رغم احترام خاصی كه برای ژاوی قائل هستم، به نظرم پیش بینی او احساسی بوده است. ژاوی با توجه به اینكه در قطر زندگی می كند و در مقابل بازی اش از این كشور دستمزد دریافت می كند، اجباراً این پیش بینی را انجام داده است.
وی، تصریح كرد: در فوتبال پیش بینی خیلی منطقی نیست و به نظرم جام ملت های امسال متفاوت از سالهای قبل خواهد بود. در جام ملت های امسال رسانه ها خیلی خوب پردازش می كنند و فضای مجازی كه در اختیار همگان است به خوبی اخبار جام ملت ها را پوشش می دهد.
آن چیزی كه برای تیم های آسیایی نسبت به مسابقات جام جهانی تفاوت دارد، این است كه در جام جهانی تیم های آسیایی به دنبال این هستند كه فقط حضور پیدا كنند؛ اما در مسابقات آسیایی دنبال قهرمانی هستند. در حال حاضر 7 یا 8 تیم آسیایی برای دستیابی به عنوان قهرمانی تلاش می كنند. اگر از ایران كه به نظرم شانس اول قهرمانی است بگذریم، امارات، قطر، استرالیا، ژاپن و كره تیم هایی هستند كه شانس كسب عنوان قهرمانی را دارند.
یزدی، افزود: مسلماً همه تیم ها در پیكارهای نزدیك به هم برای قهرمانی رقابت می كنند و تیمی می تواند در این مسابقات قهرمان شود كه اشتباهات كمتری داشته باشد.
وی، در پاسخ به این سوال كه به نظر شما این جام پدیده ای را با خود دارد، تشریح كرد: پدیده همیشه وجود دارد؛ اما اینكه بگوییم یك پدیدده به قهرمانی دست پیدا كند، در این جام بعید می دانم چنین اتفاقی بیافتد. به نظرم با توجه به اینكه مجموعه كادر فنی ایران 7،8 سال بالای سر این تیم هستند و شناخت خیلی خوبی از وضعیت فوتبال ایران، آسیا و در نهایت دنیا دارد، ایران می تواند شانس قهرمانی باشد. نفرات و بازیكنانی هم كه در اختیار تیم ملی هستند، در طول چند سال گذشته كمترین تغییرات را داشته اند و همین مسئله می تواند ما را در دستیابی به اهدافمان كمك كند.
برنامه جام آسیایی، ویژه برنامه هفدهمین دوره جام ملت های آسیا است كه با اجرای نیلوفر اردلان، همه روزه به جز جمعه ها ساعت 11:00 به مدت 40 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
جام آسیایی