بانوی قهرمان روزهای زوج از ساعت 14:30 به مدت 30دقیقه

حضور 3 بانوی تكواندوكار در المپیك دانشجویان

برنامه "بانوی قهرمان" دوشنبه 16 اردیبهشت، ضمن پیگیری اخبار ورزشی بانوان، با مهسا مردانی، مربی تیم ملی تكواندوی دانشجویان، درباره وضعیت تیم گفتگویی انجام داد.

1398/02/17
08:24

به گزارش رادیو ورزش؛ مهسا مردانی، مربی تیم ملی تكواندوی دانشجویان، در ارتباط با وضعیت آمادگی تیم و مسابقات آتی اظهار كرد: اردوهایمان را از 10 اردیبهشت شروع كردیم. ما تمرینات را با 6 نفر آغاز كردیم و از بین این نفرات مرجان سلحشوری، فاطمه حسام و مرجان تاجی برای رقابتها خود را آماده می كنند.
مسابقات ما سطح بسیار بالایی دارد و همانطور كه از اسمش مشخص است، المپیك دانشجویان است. سبك برگزاری مسابقات هم سخت است. این 3 ورزشكار در بخش انفرادی، تیمی و میكس شركت می كنند؛ اما به دلیل اینكه آیتم فری استایل به رقابتها اضافه شده، یك مقدار كار ما را دشوار كرده است. امیدوارم با بهترین نتیجه پرچم كشورمان را در آن میدان به اهتزاز دربیاوریم.
وی، خاطرنشان كرد: ورزشكاران اعزامی به این مسابقات قبلاً هم تجربه داشته اند. فاطمه حسام سال گذشته در مسابقات یونیورسیاد مدال برنز را از آن خود كرد. مرجان سلحشوری در المپیك آسیایی كسب مدال كرد و مرجان تاجی هم تا به كنون توانسته دو مدال برون مرزی را بدست بیاورد.
مردانی در خاتمه گفت: ما تلاشمان را برای بهترین نتیجه می كنیم. امیدوارم با توكل به خدا و تلاش شبانه روزی ورزشكاران بتوانیم بهترین نتیجه را كسب كنیم.
از دیگر اخبار بانوان اینكه دور جدید تمرینات تیم ملی بانوان در رده سنی نوجوانان و جوانان با حضور 32 جودوكار از 19 اردیبهشت آغاز می شود.
تیم بسكتبال 3 نفره دختران دانشگاه آزاد اسلامی به منظور شركت در پنجمین دوره رقابت‌های بسكتبال 3 به 3 دانشجویان آسیا راهی چین تایپه شد.
برنامه بانوی قهرمان، روزهای زوج ساعت 12:00 به مدت 30 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
بانوی قهرمان