در برنامه "ورزش در آینه قانون" یكشنبه 4 شهریور، دكتر هویك بهبو، كارشناس حقوقی، در ارتباط با مباحث حقوقی مربوط به وظایف مسئولین در برابر ورزشكاران مدال آور كشور مطالبی را ارائه كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر هویك بهبو، كارشناس حقوقی، در پاسخ به این سوال كه ورزشكاری از مسابقات مهمی باز می گردد؛ اما آنطور كه شایسته وی هست مورد استقبال قرار نمی گیرد، آیا این مسئله از نظر حقوق ورزشی قابل بحث است، اظهار داشت: یك بخشی از این مسئله قابل بحث و پیگیری است؛ اما یك قسمت قابل پیگیری نیست و جنبه اخلاقی دارد. درصورتیكه مسئولین فدراسیون در شرح وظایف خود این تكلیف را دارند كه پس از بازگشت قهرمانان از مسابقات به استقبالشان بروند، طبیعی است كه اگر این كار را انجام ندهد، در چارچوب حقوق عمومی ناظر بر مسائل ورزشی می توان آن را پیگیری كرد؛ اما اینكه آیا استقبال شایسته بوده است یا خیر، جنبه اخلاقی پیدا می كند.
وی، در خصوص گله مندی رحیمی، قهرمان كشور در ارتباط با تأمین مالی گفت: در حقوق ورزشی تا حدودی می توان به این مسئله پرداخت. اینكه فردی مدتی است در شغل خاصی فعالیت می كند و بعد از چند سال توقع دارد كه بیمه بیكاری، تأمین اجتماعی و از كار افتادگی داشته باشد، توقع به جایی است و این مسئله می تواند در حوزه ورزش هم مصداق داشته باشد. قهرمانان كشور سالها جوانی خود را در راه ورزش می گذارند؛ از دیگر تفریحات خود می گذرند و گاهی برایشان اتفاقاتی رخ می دهد كه سلامتی شان به خطر می افتد تا افتخار آفرین باشد؛ بنابراین بهتر است برای تأمین مالی این ورزشكاران راهی اندیشیده شود؛ حداقل به صورت شخصی یا از طریق فدراسیون ها نسبت به بیمه شدن این ورزشكاران اقدام شود.
دكتر بهبو، ادامه داد: فدراسیون ها اگر می خواهند روی ورزشكاری سرمایه گذاری كنند، باید تمام مسائل او را در نظر بگیرند. اینكه در صورت ایجاد مصدومیت ورزشكار چه كار خواهد كرد، باید مورد نظر مسئولین باشد. این مسائل جزء تكالیف مدیران و مسئولین ورزشی است؛ خصوصاً وزارت ورزش كه مدتی است از سازمان تربیت بدنی به وزارتخانه تبدیل شده است و وقتی سازمانی بزرگتر می شود، می طلبد كه مدیران مسئولیت بیشتری را تقبل كنند.
برنامه "ورزش در آینه قانون" با اجرای زهرا محمودوند، كاری از گروه علوم ورزشی است كه یكشنبه ها ساعت 13:35 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.