برنامه "یك فنجان چای داغ" چهارشنبه 15 فروردین، میزبان دكتر فریده شجاعی، نایب رئیس فدراسیون بسكتبال بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر فریده شجاعی، نایب رئیس فدراسیون بسكتبال، خود را اینطور معرفی كرد: من از سن 10 سالگی بسكتبال را از باشگاه تاج (استقلال فعلی) شروع كردم و در سن 14 سالگی بازیكن ثابت تیم بودم و در پست سانتر بازی می كردم. در این باشگاه با همسرم مرحوم پورحیدری آشنا شدم و در سن 17 سالگی ازدواج كردم. آن زمان منصور پورحیدری بازیكن تیم فوتبال تاج بود. مادرم (شمسی متقی) بازنشسته وزارت ورزش است. یك خواهر دارم كه دكترای تربیت بدنی دارد و رئیس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه الزهرا است. وی بازیكن تیم ملی بسكتبال بوده است و با تیم جوانان مقام چهارم آسیا را دارد. پدر مرحومم ورزشكار بود و كشتی می گرفت.
نایب رئیس فدراسیون بسكتبال، ادامه داد: فرزندانم نیز ورزشكار هستند. پسرم در رشته های مختلفی فعالیت داشت؛ حتی یك دوره در تیم جوانان استقلال هم بازی كرد؛ اما منصور تشخیص داد كه آلوده فوتبال نشود و این رشته را به طور جدی شروع نكند. دخترم قهرمان بسكتبال و گلف بود و در اسكواش و تنیس فعالیت داشت؛ اكنون هم مشغول تحصیل در آمریكاست.
وی، در پاسخ به این سوال كه از بین رشته های ورزشی مختلفی كه وجود دارد، چرا بسكتبال را انتخاب كردید و تغییر رشته ندادید، بیان كرد: این اتفاق افتاد؛ وقتی بسكتبال را شروع كردم، همزمان با آن باشگاه تاج سابق تنها باشگاهی بود كه فوتبال بانوان را راه اندازی كرده بود و من با توجه به علاقه ای كه داشتم، یك دوره كوتاهی در این رشته فعالیت كردم؛ اما مربی بسكتبالم معتقد بود باید یك رشته را انتخاب كرد تا موفق شد و اجازه نداد این رشته را ادامه دهم. علی رغم علاقه ای كه به فوتبال داشتم، در آن مقطع مجبور شدم فوتبال را كنار بگذارم.
دكتر شجاعی، درباره منصور پور حیدری گفت: در دوران بیماری منصور متوجه شدیم كه وی چقدر محبوب، نجیب و مظلوم است و من به جرأت می توانم بگویم كه منصور مرد نجیب و مظلوم ورزش كشور بود. او هیچگاه از بی مهری باشگاهی یا هم دوره ای ها، بازیكنان، شاگردان و مربیانش چیزی نمی گفت. منصور دوست داشت همیشه استقلال برنده باشد؛ اما هیچگاه شكایتی از كسی نداشت.
برنامه یك فنجان چای داغ، امروز با اجرای مائده علاقه مند، كاری از گروه علوم ورزشی بود كه این برنامه هر روز به جز جمعه ها ساعت 13:05 به مدت 30 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.