برنامه یك فنجان چای داغ چهارشنبه 12 مهر ماه میزبان مرشد محسن نویدپور بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ مرشد محسن نویدپور پیرامون زندگی ورزشی خود گفت: 9 ساله بودم كه پدر و عمویم مرا به زورخانه زمانی در شهر ری بردند و بدین طریق با ورزش باستانی آشنا شدم. استاد احمد رضاقلی به من آموزش داد. بعد از چند سال توسط امیر زمانی وارد رشته مرشدی شدم و شروع به كار كردم.
یك مرشد خوب باید ورزشكار خوبی باشد تا ریتم ورزش را روی ضرب بیاورد. من در فاصله ای كه ورزش می كردم به دست مرشدها نگاه می كردم و با ضربی كه تهیه كرده بودم در خانه تمرین می كردم. توسط استاد فرامرز نجفی تهرانی آموزش حرفه ای دیدم. چند سال در كنار مرشد امیر زمانی نشستم و كم كم خودم شروع به كار كردم.
نوید پور درخصوص فلسفه ورزش های باستانی بیان كرد: فلسفه ورزش باستانی گذشت، پهلوانی، معرفت، مردانگی و دست افتاده را گرفتن است. افتخار ما این است كه ذكر امیر المومنین (ع)، امام حسین (ع) و دیگر ائمه اطهار (ع) را می گوییم.
زورخانه هایی نیز در خارج از كشور تاسیس شده تا بتوانند این فرهنگ را جهانی كنند. آموزش پهلوانی در گود زورخانه و عملی كردن آن در بیرون از زورخانه است. مانند كاری كه حاج محمد محمودی انجام می دهد. حاج محمد محمودی وقتی از المپیك برگشت؛ 6 میلیون دستمزد گرفت كه همه را برای ایتام مانتو و كفش خرید. مرشدی كار عشق است و درآمدی چندانی ندارد. مرشد باید عاشق باشد. وقتی بر سر دم می نشیند؛ نگاهش به دست ورزشكار نباشد بلكه به دست مولایش امیرالمومنین باشد تا آن كار را به نحو احسن انجام دهد و روحیه ورزشكاران را در جهت پهلوانی و مردانگی تغییر دهد.
وی در مورد گسترش ورزش های زورخانه ای و پهلوانی توضیح داد: برای گسترش این ورزش لازم است با كمك رسانه ها و پیشكسوتان برنامه هایی گذاشته شود. بحث گلریزان كه كمرنگ شده باید افزایش پیدا كند و مانند قدیم مردم مراجعه و مشكلشان را مطرح كنند و گروهی تشكیل شود كه این افراد را شناسایی و معرفی كنند.
برنامه یك فنجان چای داغ چهارشنبه 12 مهر ماه كاری از گروه علوم ورزشی به تهیه كنندگی عبادالله رضایی و با اجرای غلامعلی پیرایرانی پخش شد. این برنامه هر روز (بجز جمعه) ساعت 11:35 تقدیم شنوندگان رادیو ورزش می شود.