صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

آغاز تمرینات صبای قم با سرمربی جدید

برنامه "صبح و ورزش" دوشنبه 16 مرداد، با ملكی، مدیر رسانه ای تیم صبا، درباره وضعیت كنونی این تیم گفتگو كرد.

1396/05/16
12:21

به گزارش رادیو ورزش؛ ملكی، مدیر رسانه ای تیم صبا، در پاسخ به این سوال كه سرمربی تیم صبا برای فصل جدید چه كسی است، بیان كرد: ما فرصت های زیادی را از دست دادیم. نظر مسئولین این بود كه نفت مشكلات سنگینی دارد و نمی تواند در لیگ برتر باشد و تا روز آخر صبا منتظر ورود به لیگ برتر بود؛ حتی بعد از بازی اول تیم نفت هم این وعده داده شد كه احتمال دارد ما جایگزین شویم؛ اما متأسفانه این اتفاق نیافتاد. اسپانسرهایی كه برای لیگ برتری بودن صبا جلو آمده بودند، همه به این تیم پشت كردند و ما ماندیم و تیمی كه نه تمرین و نه سرمربی داشت.
وی، افزود: كشوری فرد، مدیرعامل تیم صبای قم بسیار زحمت كشید و به تنهایی جنگید تا بتواند چرخ این تیم را نگه دارد؛ اما روز آخر كه از ورود به لیگ برتر ناامید شدیم، تیم شكل بدی به خود گرفت. استاندار محترم با چند جلسه تیم را به اداره كل ورزش و جوانان و هیأت فوتبال واگذار كرد تا تیم را سامان دهند. با چند اسپانسر وارد مذاكره شدند و در نهایت با اسپانسری از خطه شمال قرارداد بستند و اسماعیلی را به عنوان سرمربی معرفی كردند كه مدت مربیگری وی در این تیم یك روز بیشتر طول نكشید. متأسفانه گفته های اسپانسر واقعیت نداشت و همه برنامه ها بهم ریخت.
ملكی، خاطرنشان كرد: هیأت فوتبال مجدداً برای انتخاب مربی جلساتی برگزار كرد و بختیاری زاده كه سابقه همكاری با مرفاوی، گل محمدی، تارتار و مایلی كهن دارد و بومی نیز است را به عنوان سرمربی انتخاب كرد. حدود 3 روز است كه تمرینات پس از تست گیری با بازیكنان بومی قوم آغاز شده است.
برنامه "صبح و ورزش" امروز با اجرای كاظم زاده و كارشناسی شهاب قاسمی، كاری از گروه علوم ورزشی، جنگ صبحگاهی نشاط انگیزی بود كه با پیگیری رویدادهای ورزشی و ارتباط با مسئولین ورزش، مخاطبین و شنوندگان همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه پخش می شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش