برنامه "صبح و ورزش" دوشنبه 2 مرداد، دكتر زهرا اینچه درگاهی، رئیس جدید فدراسیون ژیمناستیك، درباره برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در فدراسیون گفتگو كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر زهرا اینچه درگاهی، رئیس فدراسیون ژیمناستیك، در پاسخ به این سوال كه در مصاحبه ای اعلام كردید نخستین حركت جدی فدراسیون ژیمناستیك تغییر ساختاری و چارت سازمانی است، دیدگاه شما در این زمینه چیست، عنوان كرد: بخش تغییر ساختار در حال اجرا شدن است. تغییراتی كه فعلاً صورت گرفته سازماندهی امور اداری و داخلی فدراسیون در هفته گذشته بود.
وی، در ادامه گفت: حجم پرداختی و آنچه كه به عنوان حقوق و دستمزد در فدراسیون پرداخت می شد، نیاز به كاستن داشت. اگرچه اسبقیان، رئیس اسبق فدراسیون سعی در تعدیل حقوق كارمندان داشت؛ اما همچنان بخش بزرگی را به خود اختصاص می داد. در گزارش های مالی كه در روزهای ابتدایی كار گرفتم، متأسفانه مبلغی حدود 177 میلیون تومان از درآمدها برای حقوق و هزینه های جاری صرف شده بود. این درحالی است كه ما داشتیم به سقف اعتبار حداكثر یكساله برای برخی از هزینه های جاری و دستمزدها كه از سوی وزارتخانه تعیین شده می رسیدیم و این در طول 4 ماه سال عدد بزرگی است.
از طرفی وقتی كار افراد را رصد كردم، متوجه كم كاریهایی شدم. من از كارمندان خواستم به قلم خود كار مفیدی كه در طول یك ماه گذشته در فدراسیون انجام دادند را بنویسند؛ اما برخی اصلاً نكته ای برای نوشتن نداشتند و این بسیار جای تأسف دارد؛ زیرا نیرویی كه به كار گرفته می شود، طبیعتاً برای انجام منظور و هدف خاصی است. در صورتیكه كارمندی كاری برای انجام دادن نداشته باشد، مسلماً توجیهی برای ادامه همكاری وجود نخواهد داشت.
وی، درباره جدایی برخی نیروهای فدراسیون ژیمناستیك اظهار داشت: دیروز با افرادی كه همكاریمان با آنها قطع شد، جلسه دوستانه ای داشتم. در این نشست به كارمندان جدا شده عرض كردم كه 17 نفر نرفته اند كه 17 نفر دیگر جانشین آنها شوند؛ بلكه این امكان وجود داشت كه تعدادی از بدنه فدراسیون كم شوند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیك، اضافه كرد: گاهاً می توان هر 3،4 وظیفه را به یك نفر سپرد. اگر تیم همكاری خوبی داشته باشد، به نظرم با همین تعداد نیرویی كه در فدراسیون وجود دارد، بتوانیم كار را ادامه دهیم. اگر در آینده فعالیت های ما آنقدر گسترش پیدا كند كه به نیروی جدیدی نیاز داشته باشیم، افراد جدا شده از فدراسیون در اولویت هستند و این را به خودشان هم گفته ام.
برنامه "صبح و ورزش" امروز با اجرای زورقچیان و كاظم زاده و كارشناسی والی زاده، كاری از گروه علوم ورزشی، جنگ صبحگاهی نشاط انگیزی بود كه با پیگیری رویدادهای ورزشی و ارتباط با مسئولین ورزش، مخاطبین و شنوندگان همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه پخش می شود.