صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

رئیس هیات فوتبال كیش: شرایط را برای تیم ملی فوتبال فراهم كردیم

محمود پازوكی رئیس هیات فوتبال جزیره كیش گفت: ما همه تلاش خود را برای آماده سازی و رفع نواقص موجود در ورزشگاه ها و حضور تیم ملی فوتبال كشور كردیم.

1400/03/08
10:06

به گزارش رادیو ورزش؛ صبح امروز برنامه "صبح و ورزش" با محمود پازوكی رئیس هیات فوتبال جزیره كیش ارتباط تلفنی برقرار كرد.
محمود پازوكی درباره وضعیت تیم ملی فوتبال كشور گفت: ما همه تلاش خود را برای آماده سازی زمین، رختكن ها، نور ورزشگاه و ... كردیم و سعی بر رفع نواقص داشتیم چرا كه از 11 خرداد هم ورود تیم های آسیایی را برای بازی های انتخابی المپیك داریم.
او ادامه داد: بازیكنان دیروز تمرین خوبی را داشتند و از وضعیت هتل و تمرینات راضی بودند و 10 خرداد برای بازی با بحرین حركت می كنند.
رئیس هیات فوتبال كیش در خصوص دیدارهای تداركاتی تیم كشورمان افزود: با توجه به وجود ویروس كرونا و اهمیت سلامتی بازیكنان، از ورود تماشاچیان و دوستداران فوتبال، خودداری كردیم. هماهنگی های لازم هم برای اهالی رسانه،  امروز و فردا انجام شده است.

دسترسی سریع
صبح و ورزش