صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

گفتگوی علیرضا مرزبان با رادیو ورزش: راهبرد سپاهانی ها برای صدرنشینی

علیرضا مرزبان، عضو كادر فنی تیم سپاهان در برنامه صبح و ورزش سه شنبه 7 بهمن به گفتگو در خصوص وضعیت این تیم در لیگ برتر فوتبال و دلیل موفقیت آن پرداخت.

1399/11/07
11:14

به گزارش رادیو ورزش؛ علیرضا مرزبان، عضو كادر فنی تیم سپاهان و یكی از مربیان با تجربه در خصوص پیروزی دیروز تیمش مقابل صنعت نفت آبادان گفت: با اتفاقاتی كه در سال گذشته افتاد و تغییرات مدیریتی بزرگ در باشگاه سپاهان و كادر فنی انتظار این می رفت كه شروع خوبی نداشته باشیم زیرا به زمان زیادی احتیاج داشتیم تا بتوانیم فلسفه كاری خاصی را كه به آن نیاز داشتیم اجرا كنیم و بازیكنان را به تفكرات نویدكیا نزدیك كنیم و بتوانیم در فازی حركتی كنیم كه هم بتوانیم فوتبال خوبی ارائه دهیم و هم نتایج خوبی بگیریم.
وی تصریح كرد: ما در هفته های اول خوب نبودیم و اعتراف می كنیم. هنوز هم با ایده آل هایمان خیلی فاصله داریم. احتیاج به وقت بیشتری هم داریم تا ایده های خاصمان در وضعیت های تهاجمی و دفاعی را اجرا كنیم.
مرزبان در زمینه استراتژی های خود برای بالا نگه داشتن این تیم در صدر جدول توضیح داد: ما به دنبال نگه داری همه بازیكنانمان هستیم. ولی اگر بازیكنی خودش بخواهد جدا شود در این مورد بازیكنان جدیدی را جایگزین می كنیم. مهمترین چیز برای ما نزدیك شدن به تفكرات محرم نویدكیا است. با توجه به آشنایی كه با فوتبال اروپا و بخصوص آلمان دارد باید خودمان را به سبك آن طرف نزدیك كنیم.
او ادامه داد: ما آنالیز بزرگی نسبت به بازی های خودمان و بازی های اروپایی داریم و بحثمان همیشه این است كه فوتبال مدرن را ارائه بدهیم. این را هم می دانیم كه راه خیلی سختی است زیرا بازیكنان باید استراتژی های جدید را یاد بگیرند و فلسفه جدید فوتبال را بیاموزند. علیرغم تمام چیزهایی كه گفته می شود كه فوتبالیست های ایرانی نمی خواهند یاد بگیرند؛ فوتبالیست های ما با تمام وجود این كار را اجرا می كنند و از نظر بدنی و تاكتیكی هر روز رشد بهتری می كنیم. این مساله نوید خوبی به هواداران می دهد كه برایشان فوتبال خوب و موفقی را ارائه خواهیم داد.
این مربی با سابقه در خصوص تجربه همكاری با محرم نویدكیا به عنوان سرمربی جوانی كه زمانی بازیكن خودش بوده اظهار كرد: محرم نویدكیا از همان زمان هم كه بازیكن تیم من بود تفكراتی را نسبت به كار مربیگری داشت و نسبت به افكار ما و تغییراتی كه می خواستیم اعمال كنیم مشاركت داشت و در ارتباط بود. سرمربیگری محرم نوید كیا برای اولین بار در تیم سپاهان چیز تاره ای در فوتبال جهان نیست. علم بزرگ و خواست محرم نوید كیا این مطلب را می رساند كه در همان دوران بازیكنی به عنوان یك مربی فكر می كرد و از كار كردن با چنین مربی و كادر فنی با حضور محمود كریمی، رحمان احمدی، فرهاد بهادرانی، علی ربانی و ... لذت می بریم.
شما می توانید از طریق فایل صوتی پیوست بطور كامل شنونده این گفتگو باشید.
این برنامه صبح و ورزش، با اجرای مسعود خواجه وند و با كارشناسی خسرو والی زاده روی آنتن رفت. برنامه صبح و ورزش ساعت 7:10 هر روز به جز جمعه ها به مدت یك ساعت و20 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.
شما مخاطب محترم رادیو ورزش می توانید پیشنهادات و انتقادات خود درباره این برنامه را از طریق پیامك به شماره 30000306 و یا تماس با شماره تلفن های 22021387 و 22021388 با كارشناسان ما در میان بگذارید.

دسترسی سریع
صبح و ورزش