برنامه "صبح و ورزش" سه شنبه 27 آبان در گزارشی موضوع خداحافظی سرمربی تیم ملی تفنگ بانوان را پیگیری كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ ماجراهایی بعد از خداحافظی الهام هاشمی، سرمربی تیم ملی تفنگ اتفاق افتاد و متأسفانه فدراسیون هنوز تصمیم گیری نكرده است. الهام هاشمی در برنامه "ورزش ایران تیراندازی" رادیو ورزش با اشاره به جلساتی كه بعد از خداحافظی اش داشت، گفت: از 13 مرداد كه قرارداد من تمام شد تا 3 مهر كه همچنان سر تمرین بودم، با حضور مسئولین فدراسیون 3 جلسه برگزار شد. بعد از اینكه شرایط من را نپذیرفتند، با احترام و تشكر از حمایت های رئیس فدارسیون خداحافظی كردم و دیگر سر تمرین نرفتم.
وی ادامه داد: امیدوارم كه فدراسیون زودتر شرایط من را بپذیرد و اگر چنین تصمیمی ندارد، هر چه سریعتر سرمربی جدید را معرفی كند تا ملی پوشان از تمریناتشان عقب نیافتند. واقعاً نمی دانم چرا این قضیه آنقدر كش پیدا می كند.
كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش و جوانان هم در این قضیه ورود كرده اند تا مسئله به خیر و خوشی به پایان برسد؛ اما جلسه دوم مسئولان با رئیس فدراسیون و هاشمی به تعویق افتاد و مهین فرهادی زاد، معاون توسعه بانوان وزارت ورزش و جوانان در همین برنامه ابراز امیدواری كرد كه مشكلات حل می شود.
جلسه هفته گذشته برگزار شد و قرار شد نتیجه نهایی توافق یا عدم توافق با سرمربی تیم ملی هر چه زودتر اعلام شود.
الهام هاشمی در خصوص جلسه هفته گذشته اظهار كرد: من شرایط نهایی را خدمتشان عرض كردم و قرار بر این شد به محض اینكه شرایط از سوی فدراسیون پذیرفته شد، با نظارت كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش كه قول حمایت داده اند، سر تمرین تیم حاضر شوم.
سرمربی تیم ملی تیراندازی بانوان در پاسخ به این سوال كه وقتی كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش و جوانان قول حمایت داده اند، مشكل كار كجاست، تصریح كرد: حرف اصلی من این است كه شرایط موجود در شأن یك تیم المپیكی نیست. فقط مسائل اقتصادی كشور، تحریم و كرونا را بهانه می كنیم؛ ولی مسئله این است كه مشكلات برای همه رشته ها وجود دارد. ورزشكاران ما 3 دوره كه تمرین داشتند، حتی یك تب سنجی انجام نشده است. تنها چیزی كه از سوی فدراسیون در اختیار آنها قرار می گیرد، ساچمه و آب است.
رسولی، مدیر تیم ملی در این زمینه گفت: مذاكرات ادامه دارد. روی تك تك موضوعات بحث و انشالله تصمیم گیری می شود.
این برنامه صبح و ورزش، با اجرای خواجه وند و كارشناسی خسرو والی زاده روی آنتن رفت. برنامه صبح و ورزش ساعت 7:10 هر روز به جز جمعه ها به مدت یك ساعت و20 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.