صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

سروسامان دادن به لیگ فوتبال از زبان اصغر مازیار

برنامه "صبح و ورزش" پنجشنبه 17 مرداد در گفتگو با اصغر مازیار، كارشناس فوتبال به بررسی وضعیت لیگ فوتبال اختصاص داشت.

1398/05/17
14:09

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ورزش؛ اصغر مازیار، كارشناس فوتبال پیرامون شرایط حاكم بر لیگ فوتبال و راهكار حل مشكلات آن گفت: ما باید از نظر مدیریتی در فوتبال كشور بازنگری داشته باشیم. سال گذشته، با مبالغی كه در مورد بدهی های باشگاه ها جهت گرفتن بازیكن مطرح شد، باشگاه ها می توانستند با آن مبلغ استادیوم بسازند.
وی در ادامه افزود: چشم امید هواداران به نتایجی است كه تیمشان بدست می آورد و این نتایج تاثیر گرفته از شرایط تیمها در طول فصل است. وقتی هنوز زمان شروع لیگ مشخص نیست مسلما در ادامه روند لیگ تاثیر خواهد داشت.
مازیار عنوان كرد: اگر بخواهیم روشی اصولی را پیاده كنیم، یك یا دو سال باید فوتبال را تعطیل كنیم. سپس برنامه ای كارشناسی شده را به اجرا درآوریم. بحث فوتبال در جامعه ما فراتر از ورزش است و اگر بخواهیم لیگ را تعطیل كنیم باید به فكر دل مشغولی هواداران هم باشیم كه سخت است.
این كارشناس تصریح كرد: اگر من در فوتبال تصمیم گیرنده بودم، ورود مربی و بازیكنان خارجی را برای 5 سال ممنوع می كردم. اگر این هزینه ها نباشد می توان مبالغ آن را صرف ساختار سازی كرد. بعلاوه اصلی ترین مشكل فوتبال ما درآمدزایی است كه باید برای آن راهكار خوبی پیدا كرد.
برنامه "صبح و ورزش" پنجشنبه 17 مرداد با اجرای كاظم زاده و هاشمی و كارشناسی منصوریان پخش شد. این برنامه همه روزه به جز جمعه ها از ساعت 6 تا 8:30 تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش