برنامه "صبح و ورزش" شنبه 12 مرداد در گفتگو با محمدحسین ضیایی، مربی فوتبال به بررسی دلایل افت تیمهای فوتبال پایه اختصاص داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ورزش؛ محمدحسین ضیایی، مربی فوتبال پیرامون علت نتیجه نگرفتن تیمهای پایه فوتبال در رویدادهای بین المللی اظهار كرد: تا زمانی كه بخش خصوصی در فوتبال ما رایج نشده و نظارتی بر تیمهای پایه وجود نداشته باشد، چنین وضعیتی را شاهد هستیم. تیمهای ما وابسته به دولت هستند و افرادی سركار می آیند كه نتیجه گرا هستند و مسئولیتی روی آینده فوتبال ندارند.
وی ادامه داد: آیا فدراسیون فوتبال برنامه ای برای آموزش تیمهای فوتبال پایه دارد و نظارتی روی مدارس فوتبال انجام می شود؟ تا زمانی كه برنامه آموزش جامع برای فوتبال پایه وجود نداشته باشد، نتیجه نخواهیم گرفت. اگر قهرمانی را از روی تیمهای پایه بردارند و سیستم آموزشی روی آنها انجام دهند می تواند خیلی موثر باشد. در ضمن این سیستم آموزشی باید از سوی فدراسیون كنترل شود و فردی تعیین شود كه برنامه را پیش ببرد.
ضیایی تصریح كرد: اگر برنامه ریزی برای پیشرفت فوتبال پایه نداشته باشیم، بازیكنان ما در 20 سالگی جواب می دهند ولی اگر برنامه داشته باشیم از 12 و 13 سالگی جواب می دهند. ولی در حال حاضر بازیكنان ما در فوتبال طوری كامل می شوند كه از سن پایه گذشته است.
برنامه "صبح و ورزش" شنبه 12 مرداد با اجرای كاظم زاده و هاشمی و كارشناسی والی زاده پخش شد. این برنامه همه روزه به جز جمعه ها از ساعت 6 تا 8:30 تقدیم شنوندگان می شود.