برنامه "صبح و ورزش" شنبه 7 اردیبهشت با حضور دكتر محمدرضا نقابیان، روانشناس ورزشی به موضوع علت افزایش حاشیه در بازیهای فوتبال لیگ برتر اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر محمدرضا نقابیان، روانشناس ورزشی پیرامون حاشیه های بازی دیروز پرسپولیس و سپاهان اظهار كرد: من دیروز در استادیوم آزادی حضور داشتم و شاهد این اتفاقات بودم و بسیار متاسف شدم. اداره و نظم استادیوم بسیار ضعیف بود و قادر نبودند طرفداران را راهنمایی و اداره كنند. از ابتدای بازی برنامه هایی بود كه تماشاگران را تحریك و به فریاد كشیدن تشویق می كرد.
نقابیان درخصوص راهكار حل این معضل كه گریبانگیر فوتبال كشور شده است، عنوان كرد: استادیومها محل تسویه حسابها و بیان بعضی جملات شده كه در شان مردم ما نیست. ما فرهنگ با هم بودن را آموزش نداده و حالا شاهد حوادث ناخوشایندی هستیم. در بازی دیروز ناسزاهای دسته جمعی هدایت شده بود و اینها در شان ما نیست و مردم را روز به روز از فوتبال دور می كند.
وی تاكید كرد: همه ما مقصریم . باید فرهنگ با هم بودن را بپذیریم و به یكدیگر احترام بگذاریم و همدیگر را دوست داشته باشیم. این مهمترین اصل انسانی است. هدف از ورزش لذت بردن و دور هم بودن و شاد بودن است نه خشمگین شدن و شخصیت همدیگر را خرد كردن. آموزش و فرهنگ سازی در این زمینه خیلی بیشتر از مسائلی چون مالی، زیرساختها، و سخت افزار باید مورد توجه مسئولان ورزش قرار گیرد.
برنامه "صبح و ورزش" شنبه 7 اردیبهشت با اجرای كاظم زاده و هاشمی و كارشناسی منصوریان پخش شد. این برنامه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.