صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

ابهامات مردود اعلام شدن گل دقیقه 87 استقلال به سپاهان

برنامه "صبح و ورزش" شنبه 24 فروردین با حضور رضا غیاثی، كارشناس داوری به بررسی داوری بازی روز گذشته استقلال و سپاهان اختصاص داشت.

1398/01/24
11:10

به گزارش رادیو ورزش؛ رضا غیاثی، كارشناس داوری پیرامون مردود اعلام شدن گل دقیقه 87 بازی استقلال و سپاهان اظهار كرد: خیلی راحت نیست كه گفته شود كه این صحنه گل بود یا نبود. من هم در هنگامی كه بازی را نگاه می كردم احساس كردم روی كریمی هول داده شده است. اگر هم توپ از بیرون آمده باشد، مردود اعلام شدن گل درست است. من مشاور كمیته داوران هستم و در كمیته داوران فیلم بازیها دوباره بازبینی می شود.
وی در ادامه افزود: در این بازی زاهدی فر بسیار خوب قضاوت كرد؛ خیلی خوب دوید و نزدیك صحنه بود. همچنین دنبال حاشیه و جنجال نبود و خوب مدیریت كرد. در مجموع داوریهای هفته های اخیر رو به جلو بود و مشكلات كمتر شدند. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هم تاكید دارد كه كمیته داوران جلسات مختلفی با داورهایش برگزار كند و از داورهای خوب و آماده اش استفاده نماید. بازیهای مهم جایی نیست كه از داورهای جدید و جوان استفاده كرد و حتما داور باید با تجربه باشد.
غیاثی تصریح كرد: در كمیته داوران فیلم بازیها دوباره بازبینی می شود. بازخورد قضاوت خوب و بد داورها اعلام می شود و كسی كه بیش از همه ضرر می كند و باید تاوان دهد داور است. البته این مورد اشتباه اثرگذار نبوده ولی اگر استقلال احساس می كند حقش زائل شده یقین بداند اشتباه سهوی بوده و قصد و غرضی نبوده است.
برنامه "صبح و ورزش" شنبه 24 فروردین با اجرای هاشمی و كاظم زاده و كارشناسی منصوریان پخش شد. این برنامه كاری از گروه علوم ورزشی همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش