صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 07:10 به مدت 75دقیقه

شیراز میزبان المپیاد ورزشی دانشجویان كشور


برنامه "صبح و ورزش" سه شنبه 26 تیر، با دكتر علیزاده، مدیركل وزارت علوم و آموزش عالی، در ارتباط با برنامه های تابستانی دانشجویان به گفتگو پرداخت.

1397/04/26
13:14


به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر علیزاده، مدیركل وزارت علوم و آموزش عالی، برنامه های تابستانی كه برای دانشجویان درنظر گرفته شده است را بدین صورت شرح داد: از جمعه 29 تیر المپیاد دانشجویان دختر را به میزبانی دانشگاه شیراز خواهیم داشت. 1800 دانشجوی دختر در 11 رشته ورزشی با یكدیگر به رقابت خواهند پرداخت. ما در سازمان 10 منطقه بزرگ داریم كه سال گذشته دانشجویان در این مناطق به رقابت پرداختند و قهرمانان آنها در المپیاد مذكور شركت می كنند. انشالله منتخب المپیاد هم در تیم های ملی دانشجویی حضور پیدا خواهند كرد.
وی، ادامه داد: مراسم افتتاحیه المپیاد روز جمعه با حضور مقام محترم وزارت علوم و مقامات استان فارس برگزار می شود. امیدواریم كه مراسم بسیار دلنشینی برای دانشجویان باشد. در این برنامه علاوه بر ورزش، فعالیت های فرهنگی هم درنظر گرفته شده است. با توجه به قدمت استان فارس و شهر شیراز موضوعات فرهنگی مثل دیدار از تخت جمشید، حافظیه، سعدیه و بسیاری برنامه دیگر را در كنار المپیاد دختران خواهیم داشت كه تا 5 مرداد به طول خواهد انجامید.
دكتر علیزاده، در خصوص زمان و شرایط برگزاری المپیاد پسران اظهار كرد: المپیاد پسران با یك فاصله چند روزه از المپیاد دختران در شهر شیراز برگزار خواهد شد. این رقابتها با حضور 2700 دانشجوی پسر از 10 تا 18 مرداد به طول خواهد انجامید. پسران در 14 رشته ورزشی به رقابت می پردازند.
مدیركل وزارت علوم و آموزش عالی، یادآور شد: 113 دانشگاه در بخش المپیاد پسران و 98 دانشگاه در بخش المپیاد دختران مشاركت داشته اند و تقریباً از هر دانشگاهی یك نماینده در المپیاد خواهیم داشت. امیدواریم سطح مشاركتی كه امسال با 20 درصد رشد همراه بوده است، 2 سال آینده المپیادی با حضور 5 هزار دانشجو را داشته باشیم و در سال 1401 آن را به 7 هزار نفر برسانیم.
برنامه صبح و ورزش، با اجرای سبحان اكرامی و كارشناسی والی زاده، كاری از گروه علوم ورزشی است كه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش