در برنامه "صبح و ورزش" یكشنبه 3 تیر، محمد مؤمنی، مربی و كارشناس فوتبال، به تحلیل و بررسی دیدارهای روز گذشته جام جهانی فوتبال پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ محمد مؤمنی، مربی و كارشناس فوتبال، درباره دیدار روز گذشته تیم های بلژیك و تونس گفت: این دو تیم جشنواره گل به راه انداختند. بلژیك ستاره های زیادی دارد و مدعی است. این تیم دیروز استراتژی مشخصی را برای خود انتخاب كرده بود. در تیم بلژیك بازیكنانی از منچسترسیتی، چلسی و یونایتد حضور داشتند. این تیم چرخش توپ بسیار خوبی داشت و با كارهای تركیبی و حداقل ضرب بازی چشم نوازی را به نمایش گذاشت و خود را به عنوان یك مدعی معرفی كرد. ضدحملاتی كه می زدند، با توجه به استراتژی كه داشتند، خیلی مثمرثمر بود. حمل توپ های ادن هازارد و كارهای انفجاری كه انجام می داد، بسیار به این تیم كمك می كرد و ارتباط تاكتیكی تیم تونس را كاملاً به هم می زد.
تونس بازی را خیلی خوب اداره می كرد؛ اما مشكل اصلی اش پاس های اشتباه بود. این تیم سعی كرد از كانالهای كناری استفاده كند؛ اما به جز یك مورد دیگر موفق نشد. وهبی خضری خوب كار كرد. این بازیكن 27 ساله عضویت تیم ساندرلند را داشته است. مدیریتی كه خضری در زمین بازی انجام می داد، به نسبت ادن هازارد خیلی كمتر بود.
وی نیز بازی مكزیك و كره جنوبی را اینطور تحلیل كرد: محتمل بود كه مكزیك بازی را از آن خود كند؛ زیرا بازی قبل را برده بود و این بازی به این تیم بسیار كمك می كرد كه 3 امتیاز را از آن خود كند و 6 امتیازی شود. مكزیك در 6 دوره اخیر نتایج جالبی كسب كرد و از مرحله گروهی بالا رفت؛ اكنون هم با خیال راحت تر نسبت به دیگر تیم ها سعی می كند یك امتیاز پایانی را از آن خود كند و خود را به عنوان سرگروه یا تیم دوم معرفی كند. چیچاریتو بازیكن بسیار تأثیرگذار این تیم بود.
این كارشناس همچنین در تحلیل آخرین دیدار روز گذشته اظهار كرد: آلمان و سوئد بازی بسیار دراماتیكی انجام دادند. به نظرم این بازی بسیاری زیبا بود و آلمان یك بازی برتر را ارائه كرد. این تیم از عمق زمین خیلی خوب تیم سوئد را آنالیز كرده بود و پاس هایی كه به شكل مورب رد و بدل می شد، ارتباط برای حمله را آسان می كرد. تیم آلمان با توجه به اینكه فیزیك تیم سوئد را برتر می دانست، روی هوا ارسال نكرد و تمام پاس ها زمینی بود و همین ارسال های زمینی بازگشت به جدول را برای آلمان ها به ارمغان آورد.
سوئد یك تیم منظم و سختكوش بود و از ضد حملات خوب استفاده می كرد؛ زیرا می دانست كه باید یك امتیاز از آلمان بگیرد تا دقیقه نود و اندی هم این قضیه ادامه داشت تا اینكه كروس ضربه استثنائی را زد. تصمیمی كه كروس گرفت، یك تصمیم منحصربفرد بود و به نظر نمی رسد كه كسی جز بازیكنان بزرگ بتواند در آن شرایط همچنین اتفاقی را رقم بزند.
برنامه صبح و ورزش، با كارشناسی رضاپور، كاری از گروه علوم ورزشی است كه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.