برنامه "صبح و ورزش" دوشنبه 23 مرداد، محمد حسینی، با نماینده مجلس تفرش و فراهان و عضو فراكسیون ورزش، در ارتباط با برنامه های وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان و اولویت های ورزش در دولت دوازدهم به گفتگو پ
به گزارش رادیو ورزش؛ محمد حسینی، نماینده مجلس تفرش و فراهان و عضو فراكسیون ورزش، در پاسخ به این سوال كه به نظر شما اولویت های ورزش در دولت دوازدهم چه باید باشد و آیا دیدگاه های فراكسیون با برنامه های وزیر پیشنهادی همخوانی داشته یا خیر، اظهار داشت: سلطانی فر حدود 8،9 ماه است كه به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شده است. خوشبختانه مجلس در بحث ورزش رویكردی انقلابی دارد و تا به حال سابقه نداشت كه بتوانیم برای ورزش به صورت خاص فكر كنیم و هم منابع را به صورت مشخص تأمین كنیم.
این نماینده مجلس، اضافه كرد: یكی از نقاط قوت برنامه ششم و چهار سال آینده پیش روی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان این است كه بتوانیم منابع پایداری را نسبت به منابع گذشته ایجاد كنیم. یك سری طرح های نیمه تمام داریم كه چندین سال شروع شده و به اتمام نرسیده است. هیأت های ورزشی در این سالها مشكلات عدیده ای داشتند و بحث ورزشهای همگانی به جز در بخش های بسیار كوچك كند انجام می شد یا اصلاً به آن اشاره نمی شد. امیدوارم با درآمدی كه از طریق ارزش افزوده به ورزش اختصاص داده شده، بتوانیم تحول عمیقی را در ورزش شاهد باشیم.
حسینی، در ارتباط با برنامه های وزیر پیشنهادی گفت: برنامه هایی كه سلطانی فر در فراكسیون عنوان كرد مطابق با رویكردهای ذكر شده و در چارچوب قانون برنامه ششم توسعه بود. همه مسئولین تأكید داشتند كه در وهله اول به ورزش همگانی و نیز به ورزش قهرمانی بپردازیم. اولویت اصلی برنامه اتمام طرح های نیمه تمام است.
وی، تأكید كرد: امروز یكی از بحث های ما در حوزه ورزش این است كه به سلامت جسم و روح برسیم. اكنون بسیاری منابع را در حوزه بهداشت و درمان برده ایم. اگر در حوزه سلامت، پیشگیری و ورزش این منابع را هزینه كنیم، یقیناً جامعه شاداب تر و سلامت تر را خواهیم داشت.
برنامه "صبح و ورزش" امروز با اجرای اكرامی و كارشناسی والی زاده، كاری از گروه علوم ورزشی، جنگ صبحگاهی نشاط انگیزی بود كه با پیگیری رویدادهای ورزشی و ارتباط با مسئولین ورزش، مخاطبین و شنوندگان همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه پخش می شود.