برنامه مجله سواركاری پنجشنبه 12 اسفند به بحث درباره اظهارات خلیلی، رئیس فدراسیون سواركاری در خصوص رشته پارادرساژ پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ پارادرساژ در المپیك توكیو تنها یكی از اهداف فدراسیون سواركاری برای حضور در این رقابت ها است. خلیلی، رئیس فدراسیون سواركاری دراین خصوص اظهار كرد: در رشته پارادرساژ المپیك توكیو شركت خواهیم كرد و نگاه جنسیتی به سواركاری نداریم.
وی به این موضوع اشاره كرد كه نیازمند این هستیم تا روی بخش پایه بیش از گذشته سرمایه گذاری كنیم و به این بخش توجه ویژه ای شود. رشته سواركاری كه طرفداران بسیاری دارد و خواستگاه آن ایران است؛ توانسته گامهای بلندی در راه رسیدن به اهداف تدوین شده خودش بردارد. توجه به مساله آموزش و رسیدگی به پایه از اصلی ترین اهداف سواركاری است. همچنین عضویت در سازمانهای جهانی نشان داده كه ایران تا چه اندازه ظرفیت ها و قابلیت های لازم را برای رشد در این زمینه دارد. مسئولان و دست اندركاران فدراسیون سواركاری امیدوار هستند كه بتوانند برای اولین بار به المپیك 2020 توكیو صعود كنند و بنظر می رسد كه از هم اكنون برای رسیدن به این مقصد حسابی اسب خودشان را زین كردند.
مسعود خلیلی، رئیس فدراسیون سواركاری در ادامه بیان كرد: در سالی كه گذشت ما برنامه های مختلفی داشتیم و در سال پیش رو هم برنامه های چشمگیرتری را خواهیم داشت كه امیدواریم بتوانیم در این زمینه اقدام كنیم.
لازم بیاداوری است كه خلیلی در سال 95 به این نكته اشاره كرد كه از زمان ورود به فدراسیون همیشه ایده ای در ذهن داشته ام و آن ایده این بوده كه فدراسیون سواركاری همیشه با دو قهرمان و دو موجود زنده سروكار دارد. یكی سواركار و دیگری اسب. بدین معنا كه نمی توانیم برای سواركار كلاس بدنسازی بگذاریم، تست دوپینگ بگیریم، مربی در اختیار او قرار دهیم اما به اسب توجهی نداشته باشیم. این قضیه مثل این است كه تفنگ در جایی و فشنگ در جای دیگر باشد. بنابرانی رسیدگی به اسب از طریق مرجعی دیگر اشتباه است. حدود دو سال می گذرد كه اختیارات اسب تا حدودی بر عهده فدراسیون گذاشته می شود. از طرف سازمان دامپزشكی و وزارت جهاد كشاورزی مسئولیت هایی دراختیار فدراسیون قرار گرفته و چون تركیب اسب و سواركار با هم نتیجه خوب و ركورد را خلق می كند با توجه به این سیاست، چندین نتیجه و دست آورد را هم داشته ایم.
امید است؛ با توجه به اظهارات خلیلی، رئیس فدراسیون سواركاری به آینده روشن تری در این رشته برسیم.
خلیل یادآور شد: برای ارتقای كیفیت كلاس های آموزشی از فدراسیون جهانی كمك گرفتیم تا ضمن پرداخت هزینه كلاس ها، مربی و ... تعیین گردد. امیدواریم در پارالمپیك 2020 تیم ایران هم شركت كند. رشته پارادرساژ برای افراد دارای معلولیت های ذهنی و جسمی است.
برنامه زنده مجله سواركاری، پنجشنبه 12 اسفند كاری از گروه مسابقات ورزشی و با اجرای پیرایرانی بود. این برنامه از ساعت 15:05 تا 16 پنجشنبه ها بصورت یك هفته در میان از شبكه رادیویی ورزش پخش می شود.