جهان ورزش (جانبازان و معلولان) چهارشنبه از ساعت 15:05 به مدت 55دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(ورزش جانبازان و معلولان)

وضعیت ركابزنان جانباز و معلول در آستانه اعزام به پارآسیایی جاكارتا

برنامه "مجله جانبازان و معلولین" روز چهارشنبه 27 شهریور با حضور فرهاد عصفوری، مسئول انجمن دوچرخه سواری جانبازان و معلولان به موضوع وضعیت تیم ملی دوچرخه سواری جهت اعزام به پارآسیایی جاكارتا پرداخت.

1397/06/31
09:18

به گزارش رادیو ورزش؛ فرهاد عصفوری، مسئول انجمن دوچرخه سواری فدراسیون جانبازان و معلولان پیرامون وضعیت تیم ملی دوچرخه سواری جانبازان و معلولین و كم بینایان و نابینایان اظهار كرد: اردوهای تیم ملی از تیر ماه شروع شده است. در پایان اولین اردو نفرات برتر برای اعزام به بازیهای پارآسیایی مشخص شدند. البته انتخاب ورزشكار نابینا و كم بینا به دلیل نزدیكی عملكرد دو دوچرخه سوار به اردوی دوم كشیده شد. بعد از آن ركابزنان اردوهای مختلفی را در شهرهای زنجان، تبریز و مشهد گذراندند. آخرین اردو نیز جمعه آغاز می گردد و از شنبه تمرینات در پیست دوچرخه سواری تهران شروع و تا زمان اعزام یعنی 10 مهر ادامه خواهد یافت. 3 ورزشكار جانباز و معلول و 1 نفر در بخش دوچرخه دو نفره كم بینا و نابینا اعزام خواهند شد. در مجموع 4 دوچرخه در پارآسیایی جاكارتا به رقابت خواهند پرداخت.
وی درخصوص بخش دوچرخه سواری كم بینایان و نابینایان توضیح داد: در بخش نابینایان وكم بینایان برای شركت در مسابقات از دوچرخه های دو نفره استفاده می شود. نفر جلویی سالم است كه البته شرایطی هم باید داشته باشد و جلوران است. ورزشكار كم بینا یا نابینا در پشت دوچرخه قرار می گیرد و با هماهنگی یكدیگر ركاب می زنند.
عصفوری در مورد ركابزنان اعزامی به پارآسیایی جاكارتا بیان كرد: مسابقات در 5 رشته برگزار می گردد كه با توجه به كلاس بندی و معلولیت است. در بخش نابینایان و كم بینایان 3 رشته مشخص شده كه 1 كیلومتر، 4 كیلومتر تعقیبی انفرادی و تایم تریل انفرادی جاده است. ورزشكاران ما در 3 كلاس بندی C2 , C4 و C5 شركت دارند. بهرام سلیمانی در C2 ، مهدی محمدی در C4 و صابر رحیم پور در C5 شركت خواهند داشت. در ماده تیم اسپرینت هر سه ورزشكار شركت دارند. در تعقیبی 1 كیلومتر سلیمانی و در 4 كیلومتر دو ورزشكار دیگر حضور دارند كه در پیست برگزار می گردد. دو ماده هم در جاده برگزار می گردد كه سلیمانی در تایم تریل انفرادی جاده و محمدی و رحیم پور در تایم تریل انفرادی و استقامت حضور خواهند داشت.
برنامه زنده "مجله ورزش جانبازان و معلولین" روز چهارشنبه 27 شهریور با اجرای ارمنده بود. این برنامه ساعت 15:05 روزهای چهارشنبه به مدت 55 دقیقه بروی آنتن شبكه رادیویی ورزش می رود.

دسترسی سریع
ورزش ایران(ورزش جانبازان و معلولان)