جهان ورزش (ورزش های راكتی) سه شنبه از ساعت 15:05 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران (ورزش هاي راكتي)

دختران تنیسور در دوشنبه

برنامه مجله ورزش های راكتی سه شنبه 27 تیر با حضور منوچهری، نائب رئیس بانوان فدراسیون تنیس به توضیح در خصوص حضور دختران تنیسور در مسابقات فدكاپ دوشنبه پرداخت.

1396/04/28
09:07

به گزارش رادیو ورزش؛ اعضای تیم فدكاپ تنیس در شهر دوشنبه تاجیكستان حضور دارند و با دو تیم هنگ كنگ و جزایر پاسفیك در گروه دوی این مسابقات به رقابت می پردازند. منوچهری، نائب رئیس بانوان فدراسیون تنیس در خصوص چگونگی برگزاری مسابقات و نتایج بدست آمده گفت: در این دوره 13 تیم شركت كردند كه دو تیم قوی هنگ كنگ و جزایر پاسفیك با بازیكنانی دارای رنك های جهانی حدود 500 با ایران همگروه شدند. در تمام دنیا حامیان مالی تیم ها را حمایت می كنند و تنیس یك بازی انفرادی است كه بازیكن حرفه ای در آن باید 25 تا 30 هفته به دور دنیا برود و در مسابقات مختلف شركت كند و تجربه و مهارت خود را افزایش دهد. فدراسیون تمام تلاش خود را انجام می دهد اما مسلما نمی تواند به اندازه بخش خصوصی آنها را تامین كند و تنیسورها را به سفرهای خارجی اعزام كند.
مونوچهری درباره علت عدم استفاده از بازیكنان جوانتر در مسابقات فدكاپ توضیح داد: بازیكنانی كه در این رقابت ها شركت كردند حدود 20 سال سن دارند. در اردو بازیكنان جوانتر ما حضور داشتند ولی اصلا در حدی نیستند كه در این رقابت ها شركت كنند. آنها هنوز برای كسب تجربه و مهارت و تجربه بیشتر زمان دارند و اگر در حال حاضر آنها را وارد اینگونه رقابت ها كنیم كار منطقی و علمی انجام ندادیم و در صورت انجام این كار اعتمادبنفس و انگیزه خود را از دست خواهند داد.
برنامه زنده مجله ورزش های راكتی سه شنبه 27 تیر، كاری از گروه علوم ورزشی؛ با اجرای كشاورز بود این برنامه ساعت 15:05 روزهای سه شنبه به مدت 55 دقیقه تقدیم دوستداران رشته های ورزشی راكتی می شود.

دسترسی سریع
ورزش ایران (ورزش های راكتی)